Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΚΚΡΕΜΕΙ..

 Μου είναι ακατανόητο το γιατί. Πλην ίσως της παραδοχής πως το εγκεφαλικό απορρυπαντικό της καθεστωτικής προπαγάνδας να έχει εξελιχθεί σε ασθένεια κληρονομική ή μολυσματική. 


 

Αναφέρομαι στην κοινωνία της ακραίας χασμωδίας που έχει επιτρέψει τη κυριαρχία του απόλυτου κακού. Την Μητσοτάκεια δεξιά που ωστόσο αντίπαλός της είναι το-- πλην ΚΚΕ-- απόλυτο κενό. 

Το χάσμα των χασμάτων. 

Κάτι που αρνούμαι ως δικαιολογία ή άλλοθι. Επειδή όστις έχει ενσκύψει στις πολιτικές τόσο του Σύριζα όσο και του Νεοπασόκ (περί των υπολοίπων είναι ανάξια κάθε αναφορά) θα διαπιστώσει δια γυμνού οφθαλμού πως μοιάζουν ως δύο σταγόνες νερού με εκείνη της δεξιάς. 

Δεν πρόκειται επομένως περί χάσματος. Αλλά περί υπεραναπλήρωσης. Και πως αλλιώς άλλωστε. 

Αποικία φόρων υποτελείας στο Ευρωμπορντέλο η Ελλάς. Ως αυτοί που κατέβαλλε η Αθήνα του Θησέα στον στον Κρητικό Μινώταυρο..

Κάθε νέα οδηγία ενσωματώνεται άνευ ετέρου στο δίκαιό μας. Πραγματικότητα που βεβαίως αποκρύπτεται εκ των ΜΜΕ παρά το ότι καταγράφεται με σαφήνεια σε κάθε νομοσχέδιο, που αν διαθέτει κάτι ..ελληνικό, είναι μερικές συμπληρωματικές και αδιάφορες για τους επικυρίαρχους, πινελιές της άρχουσας τάξης. 

Κι όσο για τις δημοσκοπήσεις; 

Ακόμη και στη περίπτωση της αξιοπιστίας κάποιας εξ αυτών—πράγμα εξαιρετικά σπάνιο—δεν καταγράφεται τίποτα πλέον εκείνου που κάποιος προσλαμβάνει δια των αισθήσεών του στην καθημερινότητά του. 

Την αγωνία της επιβίωσης από το αποτύπωμα των ανατροφοδοτούμενων κρίσεων στην αγορά.

Γιατί αυτό; Γιατί σε μια κοινωνία ανθρώπων όπου η δεισιδαιμονία εξορίζει την έλλογη συνεννόηση και ο παράλογος φόβος γίνεται επικράτεια, το καθεστώς απαντά δια του βροντώδους: γιατί έτσι.. 

Ή πως αυτά διαθέτει το καλάθι της πολιτικής αγοράς!! 

Μπα !!! Και το κομμουνιστικό κόμμα Ελλάδας δεν είναι ένας αξιόπιστος και μετρίσιμος πολιτικός οργανισμός; Απολαμβάνει το 10% της εμπιστοσύνης του λαού Σε αριθμούς κοντά ένα εκατομμύριο του συνολικού και ιδιαίτερα μαχητικού πληθυσμού. 

Υπό ποια λογική εμπιστεύθηκαν τα ασυνάρτητα εκλογικά πλήθη, τους Εφιάλτες, τους ανθυποπρακτορίσκους, ή τους γιδοβοσκούς; 

*Πότε παρατάχθηκαν κατά του κοινού εχθρού της Ευρωενωσιακής νεοαποικιοκρατίας; 

*Πότε αρνήθηκαν τους παγιωμένους πολιτικούς συσχετισμούς της νεοδουλείας ; 

*Πότε απέτρεψαν το δημιούργημα (αγορά -- τράπεζες--τεχνολογία ) να σηκωθεί ψηλότερα του δημιουργού; (άνθρωπο—λαό;) 

Ποτέ.. Αντιθέτως. Γλείφουν ασύστολα και χρόνια τώρα την μπότα που τους κλωτσάει..Και ως απεφάνθη ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, κανείς δεν θα σε καβαλήσει αν δεν είσαι σκυμμένος.

Πριν επομένως από τούδε και στο εξής το ζήτημα της επιβίωσης του έθνους και του λαού μετουσιωθεί σε βραχνά ενός ονείρου απατηλού, δώστε την ευκαιρία στους κομμουνιστές, να υψωθούν σε αξιωματική αντιπολίτευση εν αρχή. 

Για να δοθεί ένα τέλος στο μαρτύριό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: