Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

TO XAΣΜΑ ΤΩΝ ΧΑΣΜΑΤΩΝ

 Απέρχομαι σταδιακά του προσκηνίου, αφ' ενός εξ αιτίας της παραδοχής πως: Το εγκεφαλικό απορρυπαντικό της καθεστωτικής προπαγάνδας έχει εξελιχθεί σε ανίατη ασθένεια κληρονομικής υφής.


 

Και αφ' ετέρου εξ αιτίας των υψηλών συνθηκών οικονομικής πίεσης και βιολογικής θερμοκρασίας, που με υποχρεώνουν (όσο αντέξω) σε εκ νέου αμειβόμενη απασχόληση.

Επί του παρόντος το χάσμα των χασμάτων. Βιώνουμε μια κοινωνία της ακραίας χασμωδίας στον πυρήνα της οποίας και πλην του ΚΚΕ αντιστάσεως μη ούσης, έχει εισβάλλει το απόλυτο κακό του νεοταξικού κτήνους. Που χρόνια τώρα "ρουφά" την χώρα ως μαύρη πολιτική τρύπα. 

Κόμματα πυροτεχνήματα με ηγεσίες λούτρινα. 

Φωτοτυπία το ένα του άλλου που χάρις στις ελάχιστες και δυσδιάκριτες διαφορές τους, έχουν περάσει στη σφαίρα της ψυχιατρικής υπεραναπλήρωσης . Από τη δεξιά και τα υποκαταστήματά της ως την μεταμοντέρνα αριστερά των σοσιαλιστικών παραπλανήσεων ή ψευδαισθήσεων.

 Με την χώρα στο βάθος αποικία του ευρωμπορντέλου. Κάθε νέα οδηγία ενσωματώνεται άνευ ετέρου στο δίκαιό μας. 

Πρόκειται περί μιας εξαιρετικά επώδυνης πραγματικότητας που όμως τα επί της βουλής αραπάκια της από κοινού με τα ΜΜΕ δεν βλέπουν.  Είναι μαύρη είναι νύκτα και δεν φαίνεται. 

Χώρια που αν κάτι ξεφύγει απειλώντας τους με την λαϊκή αφύπνιση, τραβούν την κουρτίνα των δημοσκοπήσεων. Διαμόρφωσης και όχι καταγραφής της κοινής ως πόρνη γνώμης. Με τον λαό να ζεί καθημερινά στην αγωνία και το αποτύπωμα των ανατροφοδοτούμενων κρίσεων της αγοράς.

 Γιατί αυτό; Γιατί σε μια κοινωνία ανθρώπων όπου η δεισιδαιμονία εξορίζει την έλλογη συνεννόηση και ο παράλογος φόβος γίνεται επικράτεια, το καθεστώς απαντά δια του βροντώδους και πρωτόγονου "γιατί έτσι"..Καλά κρασιά..

Δεν υπάρχουν σχόλια: