Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

ΤΑ .. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΑ

 ΤΗΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΚΤΟΝΙΩΝ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΕΣ

 .................


 

Τα επίχειρα των γυναικοκτονιών εισπράττουν τώρα οι φιρφιρίκοι δικαιωματιστές του ατομικού ωφελιμισμού!! Υποβίβασαν την κυρίαρχη της οικογένειας γυναίκα από άνθρωπο σε ένα ιδιαίτερο είδος. Κάτι σαν δευτερεύον ανθρωποειδές. Για να δώσουν χώρο στην κτηνώδη εισβολή ενός ακραίου μισογυνισμού και μάλιστα από τον υφυπουργό υγείας!! 

 Σε μια κοινωνία ανθρώπων --αριστεροί του κώλου-- όπου η δεισιδαιμονία εκτοπίζει την έλλογη συνεννόηση και ο παράλογος φόβος γίνεται επικράτεια, η συστημική (δήθεν αριστερή)  απάντηση στο ερώτημα γιατί αυτό (γυναικοκτονίες) είναι: γιατί έτσι. Ή γιατί αυτό είναι προοδευτικό Και δηλώνεται βροντώδες και πρωτόγονο για να επιβληθεί ως κανόνας και τιμωρία. 

Και φυσικά είναι αδιανόητες και σκοταδιστικές οι δηλώσεις αυτού του καραγκιόζη -- Δημήτρης Βρατζόπουλος-- που υποδύεται τον υφυπουργό Υγείας. Γιατί συσχέτισε την ανθρώπινη ισχύ με τους μύες και όχι με τις νοητικές νευρικές απολήξεις, επί του αριθμού των οποίων η γυναίκα υπερτερεί και ποιοτικά και αριθμητικά ηλίθιε.

«Όταν κάποιος είναι επιθετικός, είναι επιθετικός επειδή είναι γεννημένος επιθετικός και επειδή ο τρόπος που έχει ζήσει όλα αυτά τα χρόνια ενισχύουν αυτή την επιθετικότητα», είπε ο Δ. Βαρτζόπουλος σε συνέντευξή του στο Livemedia. 

 «Σε όλη την πανίδα, σε κάθε μορφή ενβίου όντος το αρσενικό είναι πιο επιθετικό γιατί στη φύση αυτό είναι που κυνηγάει την τροφή και αναλαμβάνει την επιθετική διεκδίκηση. Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές. Για να τίκτει. Είτε γίνεται στην αγέλη, είτε γίνεται στη δυαδική μορφή που έχουμε στο homo sapiens. Είναι η φύση των πραγμάτων το αρσενικό να είναι επιθετικό, κατά συνέπεια η έννοια της γυναικοκτονίας έχει μια βιολογική βάση», υποστήριξε ξεδιάντροπα ο υφυπουργός Υγείας αναπαράγοντας ακροδεξιά ρητορική του οπαδίτη .. Του μισάνθρωπου και όχι αποκλειστικά του μισογύνη. 

Ποια είναι αυτή; Του ζωώδους ανθρώπου η αταβιστική συμπεριφορά του οποίου ανιχνεύεται στο αρχετυπικό παρελθόν όλων μας, όταν η επιβίωση εξαρτάτο από την άγρα, την τροφοσυλλογή, τον φόβο προς το υπερφυσικό και τον θανάσιμο ανταγωνισμό. 

Από τη ζούγκλα αυτής της συμπεριφοράς Βαρτζόπουλε, επί της οποίας κυριαρχεί το κορυφαίο αρπακτικό, εσύ δεν δραπέτευσες ποτέ. Γιατί μόλις το αποπειράθηκες σε τύφλωσε το φως του πολιτισμού.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: