Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Γυναικοκτονίες, κορόιδα!

  Δια πάσαν νόσον και μαλακία! 

..................

 Ανωνύμου του ¨Ελληνος



Ο Καπιταλισμός φταίει, που τα παιδιά γεννιούνται χωρίς φαντασία, που πριν σχηματιστεί το μυαλό, το σώμα, η ψυχή (η ενέργεια στον άνθρωπο λέγεται ψυχή), το γλωσσικό αίσθημα (πάει κι αυτό), η συνείδηση, η πρωτοβουλία, πριν γίνουν ανθρώπινα όντα έρχεται η πρώην κοινωνία και τα κλείνει σε μικρή οθόνη μετατρέποντας τα πάντα σε αγέλη λυσσασμένων λύκων! 

Το Κεφάλαιο φταίει, που δέρνονται νηπιόθεν, που χτυπάνε το πόδι και διατάζουν εκ γενετής μάνα, πατέρα, γιαγιάδες, να γίνεται πάντα το δικό τους, όλη η οικογένεια, η πλατιά αγέλη να γυρίζει πέριξ του κακομαθημένου ζωντόβολου! 

Μη λέμε παράλογα πράγματα! 

Η εξουσία φταίει, που όλα αυτά τα πιθηκάκια βγαίνουν στην κοινωνία και ως λυσσασμένοι λύκοι (αρσενικοί και θηλυκοί) διεκδικούν τον χώρο και την λεία τους καθένας με τα όπλα του! 

Ο ψευτόμαγκας με τις γραμμώσεις δέρνει και σκοτώνει άμα λάχει να πούμε! 

Η κοτούλα με τα πουτανέ τρία μέτρα βαμμένα νύχια, αν και σε γενικές γραμμές έχει εξαφανιστεί η θηλυκότητα (όπως και η αρρενωπότητα) και όλα είναι πλέον αρσενικοθήλυκος πολτός, με την… γοητεία θέλει να βάλει στο βρακί της τον ντουνιά! 

Φταίει ο Καπιταλισμός, που βγαίνεις έξω, λες στον κόσμο: Καλημέρα, φίλε και σου απαντάει: Άντε γαμήσου, ρε μαλάκα, τρέχει τίποτα; Κι αν επιμείνεις στην ευγένεια, σου τραβάει μια να μάθεις! Όχι βέβαια!! Μόνο συνωμοσιολόγοι και ψεκασμένοι πιστεύουν και σερβίρουν τέτοιες αηδίες!

 Ούτε για τις δεκάδες κάθε χρόνο δολοφονίες, ούτε για το ξεκαθάρισμα μαφιόζικων λογαριασμών, τα εγκλήματα για ψίλου πήδημα, ούτε για τις δολοφονίες και άλλα αίσχη των γηπέδων. 

Για τις μυριάδες, που τρέχουν με χίλια, σκοτώνονται και σκοτώνουν νομίζοντας ότι όλα (και ο θάνατος) είναι ψηφιακή εφαρμογή και παιχνίδι (video game), ότι αρκεί να πλημμυρίσεις αδρεναλίνη και μετά πατάς escape και ξεκινάς από την αρχή! 

Ούτε για τις οικογένειες, που εδράζονται στην ρουτίνα του καθημερινού εκβιασμού.

 Τα παιδιά, είπαμε, ουρλιάζουν υστερικά και όλοι στέκονται σούζα στις επιθυμίες τους, όσο παράλογες και να είναι! 

Τα κορίτσια λένε θα γλεντήσω έως τα 30, μετά θα βρω να παντρευτώ ένα μαλάκα, θα κάνω ένα δυο παιδιά, μετά θα τον σχολάσω και θα το ξαναπαίξω (ματσωμένη) γκόμενα! 

Στα χωρισμένα ζευγάρια ο εκβιασμός με άξονα τους γονείς του Σαββατοκύριακου και την προκλητική μονοπώληση των παιδιών από την γυναίκα, το κέρατο από όλους δια όλους, οι καυγάδες, οι ύβρεις, οι διαβολές του ενός γονέα για τον άλλο στα παιδιά του. 

Όλοι αυτοί οι λεχρίτες δεν απαρτίζουν την σημερινή κι αυριανή αγέλη λυσσασμένων λύκων; 

Ποια συμπεριφορά θα βγάλουν στο αλισβερίσι με τους άλλους; Διαφορετική από την βαρβαρότητα, που είναι μεγαλωμένοι και θεωρούν βολική; 

Τα έχουμε γράψει τα τελευταία 20 χρόνια πολλάκις, γινόμαστε κουραστικοί! Αν νομίζατε ότι για αυτά και άλλα στραβά φταίει ο Καπιταλισμός, βρέθηκε απήγανος, αποδιοπομπαίος τράγος! 

Γυναικοκτονία, μάστορα! 

Μάξι φόρεμα πολυτελείας, που τα σκεπάζει όλα! Όχι, θα μας πείτε, οι ψεκασμένες Κασσάνδρες, ότι φταίει το Κεφάλαιο και ο Καπιταλισμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: