Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

ΑΡΩΜΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

 ΣΕ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ ΚΟΜΗΤΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΔΙ ΖΩΗΣ.. 

Σοβιετική Εγκυκλοπαίδεια επιστημών: Κάθε χίλια άστρα η πιθανότητα ύπαρξης στοιχείων ζωής.. Με τους ηλίθιους να βλέπουν UFO κατά την ξυπνητή υπνοβασία τους επηρεασμένοι από τις χολυγουντιανές παραγωγές με τα ανθρωποειδή στις φλέβες των οποίων αντί αίματος ρέει βαλβολίνη!!



Ουσία που υποτίθεται ότι παράγεται αποκλειστικά από ζωντανούς οργανισμούς βρέθηκε σε ένα νεκρό και παγωμένο σώμα 

 Αναδρομική ανάλυση δεδομένων από ευρωπαϊκό σκάφος που κυνήγησε έναν κομήτη αποκάλυψε την παρουσία μιας ουσίας που μέχρι σήμερα πιστεύαμε ότι παράγεται αποκλειστικά από ζωντανούς οργανισμούς. 

Ο διμεθυλοθειαιθέρας (DMS), μέρος της χαρακτηριστικής οσμής της θάλασσας, είχε προταθεί ως «βιοϋπογραφή» που θα μπορούσε υποτίθεται να αποκαλύψει την παρουσία ζωής σε μακρινούς πλανήτες μέσω φασματικών αναλύσεων. 

Όμως η παρουσία του σε παγωμένα, νεκρά σώματα όπως οι κομήτες υποδεικνύει ότι το μόριο αυτό παράγεται και από μη βιολογικές διαδικασίες.

 «Είναι η πρώτη ένδειξη μιας αβιοτικής πηγής» δήλωσε στο δικτυακό τόπο του Science η Νόρα Χένι του Πανεπιστημίου της Βέρνης, η οποία παρουσίασε τη μελέτη την περασμένη εβδομάδα σε συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γεωεπιστημών

Δεν υπάρχουν σχόλια: