Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ ...

 

..ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΚΟΚΟΣ ΞΑΝΆ ΜΑΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ..ΑΛΛΑ: ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΓΕΙ.. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΤΡΕΞΤΕ... 

 .................

Προς πρακτορεία ενταυθα: Τι σας πείθει παλιομαλάκες πως εγώ αναρτώ αυτού του τύπου τα καραγκιοζίκια -- ει μη μόνον ως ευκαιρία σαρκασμού--- και μου τα στέλνετε; 

 ..............


 

Το γύρο του κόσμου τις τελευταίες μέρες κάνει η είδηση του διαζυγίου του Νικόλαου Γλύξμπουργκ και της Τατιάνας Μπλάτνικ. (άλα τις και βίραλ!!) 

Μετά από μια 20ετή σχέση το ζευγάρι έβαλε τέλος στη σχέση του. (άντε και ειχε ο λαός μια φαγούρα ξέρετε που..)  Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και 1,5 χρόνο περίπου αλλά το κράτησαν κρυφό. (κοκός είναι αυτός να τον κυνηγούν οι παπαράτσι ;)

Δεν μπορούσε κανείς να υποψιαστεί κάτι αφού στις δημόσιες εμφανίσεις τους έμοιαζαν όλα να είναι τέλεια. (γιατί να μην είναι ο λαός προίκισε αυτούς τους κηφήνες.. Τέσσερα δις βούτηξε επί Εφιάλτη (Μητσοτάκη) νούμερο ένα  αποζημίωση από την εφορία κηφισιάς!!)

Φυσικά και υπήρχε λόγος που το ζευγάρι κρατούσε κρυφό τον χωρισμό. Περίμεναν ενάμιση χρόνο για να αποκαλύψουν το μυστικό τους καθώς εκείνο το διάστημα συνέβη η ασθένεια και στη συνέχεια ο θάνατος του Κωνσταντίνου και το πένθος που ακολούθησε για την πρώην βασιλική οικογένεια. (είναι τέως οριστικα΄και δεν είναι πρώην)  

Όλο αυτό το διάστημα, η Τατιάνα Μπλάτνικ βρισκόταν στο πλευρό του Νικόλαου και του συμπαραστάθηκε. (τι πόνος κι αυτός.. ανατρίχιασα) Οι σχέσεις τους, άλλωστε, είναι άψογες, όπως λέγεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: