Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ Η ΛΑΡΚΟ

 Μάχη εκ του συστάδην δίνουν οι εργαζόμενοι για να μην περάσει στ' αρπακτικά μια από τις τελευταίες ελληνικές περιουσίες και κορυφαία βιομηχανία μετάλλου της Ευρώπης.. Ναι περί της ιδίας πρόκειται που το 2010 οι καθεστωτικές ορντινάντσες τρομοκρατούσαν τον λαό με την χρεοκοπία.. Ώσπου και χρεοκόπησε και λεηλατήθηκε η χώρα του από το Ευρωκωλοχανείο.Ας πρόσεχε..


 

 

Σε κατάληψη του εργοστασίου και των γραφείων της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα έχουν προχωρήσει από τα ξημερώματα της Τετάρτης 27 Μάρτη οι εργαζόμενοι και το Σωματείο τους, στέλνοντας για μία ακόμη φορά μήνυμα στην κυβέρνηση ότι «από τη ΛΑΡΚΟ και τα σπίτια μας δεν πρόκειται να βγούμε». Αποφασιστικά και δυναμικά οι εργαζόμενοι κλιμακώνουν τον αγώνα τους για να μην περάσει το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ. 

Απαιτούν την ανανέωση των συμβάσεων τους που λήγουν στις 31 Μάρτη, να ακυρωθούν οι διαγωνισμοί εκποίησης και τα σχέδια της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών συμφερόντων που μετατρέπουν τη ΛΑΡΚΟ σε παλιοσίδερα, ξεσπιτώνουν οικογένειες και μαραζώνουν ολόκληρες περιοχές. 

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και τα σωματεία τους, έχοντας στο πλευρό τους την εργατική τάξη ολόκληρης της χώρας καλούν σε μαζική συμμετοχή στο μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα την Πέμπτη 28 Μάρτη, ενώ σήμερα Τετάρτη τα σωματεία θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου, στις 11 π.μ., μπροστά από το το υπουργείο Οικονομικών

Δεν υπάρχουν σχόλια: