Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

ΜΕΝΤΙΕΝΤΕΦ : ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ

 Κατά το Μητσοτακιστάν και μετά το ένταλμα σύλληψης εναντίον του, ο Πούτιν εγκλωβίστηκε στη χώρα του !! Και καλά.. Στους βόθρους των μιντιακών και κυβερνητικών αρουραίων δεν ακούστηκε ο Μεντιέντεφ που σε ελεύθερη μετάφραση δήλωσε το αυτονόητο. 

Πως πρόκειται περί χαρτιού υγείας!! Στην Ελλάδα πρόεδρε το λέμε κωλόχαρτο. 

Αλλά δεν ακούστηκαν ούτε οι αφέντες και κύριοί τους, οι ΗΠΑ, που μετά την καταδίκη του προέδρου τους για εγκλήματα στο Αφγανιστάν δεν αναγνώρισαν το δικαστήριο αυτό; Και κυρίως για να σοβαρευτούμε: 

Αν μέχρι χθες είχε κάποια αξία η έστω υποτυπώδης καταγραφή ή διδαχή ενός διεθνούς δικαίου τώρα οι δυτικές μαριονέτες το εξευτέλισαν και αυτό για να διαγράψουν μετά θάνατον την έδρα ενός σπουδαίου καθηγητή μας. Του Εμανουήλ Ρούκουνα που δια του βιβλίου του «Δημόσιο Διεθνές» τόνισε τα εξής: Οι εγγενείς δυσχέρειες για την επίτευξη ολοκληρωμένου συστήματος του διεθνούς δικαίου καταφαίνονται από τις αδυναμίες αποτελεσματικών ελεγκτικών μηχανισμών και τις αντιφάσεις της διεθνούς ζωής.Τι γράφω μήπως ξυπνήσει το πόπολο που τελεί σε κατάσταση πολιτικού κώματος μέρες μήνες χρόνια τώρα εγώ; Γράφε ότι θέλεις ευγένιε εσύ.. Για να γράφουμε εν τέλει ο ένας τον άλλον..

Δεν υπάρχουν σχόλια: