Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

ΠΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ

Θα σας καταπλήξω με την επιλογή της ανάρτησης, αλλά ο πειρασμός της παρέμβασής μου ήταν μεγάλος δεδομένου πως την Όλγα τη Τρέμη την γνωρίζω από τότε που συνυπήρξαμε στον Ριζοσπάστη.. (κάλυπτε το υπουργείο παιδείας) υπό την μπαγκέτα του αδελφού του Μίκη και αξέχαστου Γιάννη Θεοδωράκη..

 Έχουμε και λέμε: Πλήθος πομφόλυγων έχει ξεσηκώσει η συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος (συχνά έχω διερωτηθεί αν το άτομο αυτό ήταν πράγματι αδελφός ενός εκ των μεγάλων μας δημιουργών κάντε του DNA) στο περιοδικό ΟΚ! στην οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είχε ερωτική σχέση με την Όλγα Τρέμη. 


 

 

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως ήταν «ο πρώτος άνδρας» της γνωστής δημοσιογράφου, ξεκαθαρίζοντας (μετανοημένος) στη συνέχεια μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα πως ήταν “αφελής” καθώς πίστευε πως τα έλεγε off the record.. Ε, τότε να μην μιλάς γιατί έτσι αίρεις κάθε αμφιβολία περί της βλακείας σου. 

 Η Όλγα ήταν ένα όμορφο κορίτσι πανεπιστημιακού επιπέδου ιδιαίτερα σοβαρό για την ηλικία της που απέφευγε συνειδητά να μιλά για την προσωπική της ζωή. 

Οι δρόμοι μας χώρισαν όταν και οι δύο σε διαφορετικές χρονικές περιόδους αποχωρήσαμε του συγκεκριμένου εργασιακού μας μέσου με εκείνη πολιτικά να έχει κάνει τις επιλογές που όλοι γνωρίζετε κι εγώ κάποιες άλλες που επίσης όλοι γνωρίζουν αλλά: 

Υπήρξε άριστη δημοσιογράφος  όχι όμως και παρουσιάστρια της το είχα πει μα δεν αυτοεξευτελίστηκε ποτέ.. γιατί ποτέ δεν έκανε θέμα τη προσωπική της ζωή. Εξεπλάγην καθυστερημένα από την επιλογή της-- υπό την προϋπόθεση πως αληθεύει-- αλλά συγχωρείται εξ αιτίας του τότε νεαρού της ηλικίας της..

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε, ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ροδόπουλος που πήρε τη συνέντευξη στον Ανδρέα Μικρούτσικο θέλησε να πάρει θέση. 

Μιχάλης Ροδόπουλος: Η απάντηση του δημοσιογράφου που πήρε την συνέντευξη στον Ανδρέα Μικρούτσικο 

«Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε για τη #viral συνέντευξη στο νέο τεύχος του OK! Magazine Greece που κυκλοφόρησε χθες Τετάρτη στα περίπτερα… 

Ούτε μιλήσαμε ιδιωτικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ούτε διανοήθηκα να τον παγιδεύσω δημοσιεύοντας off the record δηλώσεις του (για την ακρίβεια η περίφημη τελευταία ερώτηση ήταν “Ανδρέα, όντως έκανες ιδιαίτερα στην Όλγα Τρέμη;”, αγνοώντας την προσωπική σχέση τους που μου αποκάλυψε και επιπλέον, δεν νομίζω ότι πλέον πρέπει να αυτοσυστηθώ ξανά. Η πιάτσα είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε. 

Το τηλεφώνημα από τον Ανδρέα μετά τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής Super Katerina, κατέληξε με πολλά γέλια και πειράγματα ότι θα ακολουθήσει εξίσου ηχηρό sequel. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους εισαγγελείς των social media που εντόπισαν τον νέο κατηγορούμενο», έγραψε ο Μιχάλης Ροδόπουλος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: