Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

ΤΡΕΜΕ ΠΟΥΤΙΝ

 

Πόσες μαλακίες πρέπει ν’ ακούσει ο λαός ακόμη για να τους διαγράψει από την ζωή του!! Προ ημερών και εν μέσω του λαϊκού θρήνου για την απώλεια τόσων ζωών και μάλιστα νέων του κοινωνικού αφρού, ανακάλυψαν την κατάσκοπο της σταυροβελονιάς!! 


 

Την κυρία Τσάλα ή Τσιάλα ή όπως αλλιώς είχε επιλέξει ν αποκαλείται της οποίας το κεντρικό της … «αλυσίδας των καταστημάτων της» στο Παγκράτι υποδεχόταν ηγέτες λάτρεις των κεντημάτων που της εκμυστηριεύονταν το γεωπολιτικό μέλλον της δύσης!! 

Για ν’ αρχίσουν από τους καθεστωτικούς Χατζηνικολάους και Παπαχελάδες οι κυπατζίδικες παπαριές που θα ζήλευε και η Αγκάθα Κρίστι ή ο Ανδρόνικος Μαρκάκης.. Είχαμε κάποτε έναν τέτοιο σε αριστερό φύλο (δεν γράφω στοιχεία γιατί το παλικάρι εξαφανίστηκε μόλις η διεύθυνση τον πήρε χαμπάρι) που είχε ανακαλύψει τον Τζέημς Μποντ στον προαύλιο χώρο της Αμερικανικής πρεσβείας. 

Και ως να την τους επαρκούσε αυτό χθες ένας άλλος χλιμίτζουρας από τον (ποιον άλλον;) Σκά(ε)ι ξεφτίλες, εν ονόματι Παπαροπαπαδόπουλος, ανακάλυψε πως οι δράστες του πυροβολισμού του 17χρονου μιλούσαν ρωσικά!! Τρέμε Πούτιν!! Έχουμε εδώ κάτι πυρηνικές κεφαλές που έτσι και τις εκτοξεύσουμε θ αφανίσουμε την αχανή χώρα σου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: