Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ

 Συγχέουν στον πανικό της ήττας τους τον Πούτιν με τον Μιλόσεβιτς που αντιστάσεως μη ούσης δολοφόνησαν!! Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν εξέδωσε το διεθνές ποινικό δικαστήριο!!! 

Το ποιο; Και τι και ποιους εκφράζει αυτό; 

Ρούκουνας Δημόσιο Διεθνές: (ρωτήστε τους φοιτητές του αν τον αγνοείτε)

Δεν υπάρχει ουδείς τρόπος επιβολής κάποιου δικαίου που δεν είχε πρώτον αποσπάσει την συγκατάθεση ενός κατηγορουμένου εκ των συμβαλλομένων και: Ποιος θα τολμήσει να συλλάβει τον Πούτιν (ηγέτης της μεγαλύτερης πυρηνικής δύναμης στην υφήλιο) και κατά κυριολεξία ποιος πρώτος τον λίθο βαλέτω ;  Χώρια που: Ρωσία Κίνα Ινδία και οι Briks αντιπροσωπεύουν τον μισό πληθυσμό της γης!! Ο Μητοστάκης προφανώς που είναι του δόγματος "αποθανέτω η ψυχή μου μετά των άλλων φίλων" και όχι των άλλοφύλων!!

 



«Oι αποφάσεις του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου δεν έχουν καμία σημασία για τη χώρα μας, ούτε από νομική άποψη» λέει η Μαρία Ζαχάροβα Ηπρώτη αντίδραση της Ρωσίας μετά την ανακοίνωση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου να στείλει ένταλμα σύλληψης κατά του Ρώσου προέδρου Πούτιν και της επιτρόπου για τα δικαιώματα των παιδιών Μαρία Αλεξέγιεβα Λβόβα-Μπελόβα, ήταν φυσικά να απορρίψει κάθε κατηγορία και να ακυρώσει την σημασία του εντάλματος. 

 Ειδικότερα, η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ με ανάρτησή της στο Telegram, ξεκαθάρισε πως «οι αποφάσεις του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου δεν έχουν καμία σημασία για τη χώρα μας, ούτε από νομική άποψη».

«Η Ρωσία δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος του Καταστατικού της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου και δεν έχει καμία υποχρέωση βάσει αυτού», εξήγησε η Μαρία Ζαχάροβα και επανέλαβε πως η Ρωσία δεν συνεργάζεται με το όργανο και πως «πιθανά εντάλματα σύλληψης που έρχονται από το Διεθνές Δικαστήριο θα είναι νομικά άκυρα για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: