Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

ΠΩΣ ΤΟ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ;

 

Πότε θα πεθάνω δεν ξέρω για να κάνω γενέθλια του θανάτου μου.. 

Τι έγραφα χθες; Πως οι σεισμοί δεν σκοτώνουν οι καθεστωτικοί εργολάβοι το κάνουν στεγνά και για τον γαμημένο πλούτο τους..


 

Και πριν αναγνωστεί ολόκληρη η τελευταία μου λέξη στην οθόνη, άρχισαν τα όργανα στην Τουρκία, ο ρυθμός των οποίων εστιάστηκε σε μία φράση: 

Πως το τρίβουν όχι το κόκκινο πιπέρι αλλά τα κόκκινα τούβλα.. 

Δύο από τις σοβαρότερες Τουρκικές φυλάδες,αναδείκνυαν αλλά κατόπιν εορτής, στις ηλεκτρονικές τους εκδόσεις οικοδομικά τούβλα που τρίβονταν με τα χέρια.. 

Ναι αδέλφια αδιάψευστος μάρτυς η εικόνα που εμπιστευτείτε με ξέρω να την διαβάζω, να την αποκωδικοποιώ και να την χειρίζομαι ασφαλώς επαρκέστερα των σύγχρονων κακοτεχνών της και προπαγανδιστών σας. 

Και ως να μην επαρκούσαν αυτά, η εικόνα διολίσθησε σε κτήρια βαριά τραυματισμένα για να παρατηρήσουμε άναυδοι όλοι πως: Σακάτευαν κολώνες στήριξης για να περάσουν τα υδραυλικά και τα ηλεκτρολογικά συστήματα!! 

Κάτι που αν συνέβαινε εδώ, ο δράστης, είτε δόλιος εργολάβος, είτε ατζαμής ιδιοκτήτης, θα έβλεπε στο φτερό τα ραδίκια ανάποδα.. 

 Για να έρθει στο καπάκι η Σαμπάχ και ν’ αποκαλύψει οψίμως --και μετά θάνατον η Ερντογονορουφιάνα-- πως πέντε φίλοι του σουλτάνου ανέλαβαν απ’ ευθείας την ανέγερση των πολιτειών της φτώχειας!!

 Για να υπερασπίζεται δημόσια η συγκεκριμένη (και όχι μόνον) αλητεία πως τα παλάτια τους υψώθηκαν με σκληρή δουλειά!! Και καλά κάνουν αφού κανείς δεν τους ρωτά στη βάση ποιας ΗΘΙΚΗΣ και ΤΙΝΟΣ !!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: