Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Η ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΟΞΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ..ΝΕΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΩΝ ΜΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΝΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ..ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΣΗ; ΝΑ ΣΑΣ ΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΩ.. --- ΟΤΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΩ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΘΕΟΥΣΟ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΘΕΟΥ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΣΥΣΤΗΘΩ Μ' ΕΝΑΝ ΑΘΕΟ ΜΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΤΟ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΕΝΝΟΩ.. ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΩΝΤΕΣ ΝΟΗΤΩΣΑΝ...




Ισχυρισμός 1:

Οι επιστήμονες αρχίζουν να αμφισβητούν αν το COVID έχει πράγματι σκοτώσει κανέναν επειδή ο SARS-CοV-19 δεν απομονώθηκε ποτέ σωστά.

Συμπέρασμα 1:

Ο εν λόγω ισχυρισμός βασίζεται σε δηλώσεις δύο μόνον επιστημόνων, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν δημόσια προωθήσει ψευδοεπιστημονικές θεωρίες και θεωρίες συνωμοσίας. Στο σύνολό της η επιστημονική κοινότητα δεν αμφισβητεί τους θανάτους από τον ιό. Ο ιός SARS-CoV-2 απομονώθηκε από τις αρχές του 2020 ενώ καλλιεργημένα αποθέματα του υπάρχουν ακόμα σε εργαστήρια.

Ισχυρισμός 2:

Τα εμβόλια δεν μπορούν να λειτουργήσουν επειδή ένα τσίμπημα στο χέρι δεν μπορεί να διεγείρει μια βλεννογονική απάντηση αντισωμάτων εκεί που χρειάζεται.

Συμπέρασμα 2:

Τα εμβόλια δεν είναι απαραίτητο να προκαλέσουν άμεση και τοπική απόκριση αντισωμάτων στο σημείο της έκθεσης του οργανισμού στον ιό, για να θεωρηθεί πως λειτουργούν. Έχουν σχεδιαστεί να προκαλούν τη συστημική, και όχι τοπική, αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού, ώστε αυτό να αναγνωρίσει το αντιγόνο που περιέχουν ως ξένο σώμα, να το εξουδετερώσει, και να δημιουργήσει αντισώματα εναντίον του.

Ισχυρισμός 3:

Δεν υπήρχαν «αναδυόμενες μολυσματικές ασθένειες» μέχρι που ο Έμπολα και ο HIV βγήκαν από τις ζούγκλες της Αφρικής μέσω του προγράμματος βιολογικών όπλων Project Coast, ενώ η ελίτ διατηρεί ένα καλά οργανωμένο σχέδιο για τον αποπληθυσμό και την κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας των λαών.

Συμπέρασμα 3:

Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν πως το Project Coast, το οποίο καταργήθηκε το 1993, μελέτησε ή χρησιμοποίησε τους ιούς του HIV ή του Έμπολα ως βιολογικά όπλα. Αναδυόμενες μολυσματικές ασθένειες καταγράφονται στην επιστημονική βιβλιογραφία δεκαετίες πριν το εν λόγω πρόγραμμα, τουλάχιστον από τη δεκαετία του 1940.

Ισχυρισμός 4:

Τα επιστημονικά και κυβερνητικά δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από την υπηρεσία Υγείας και Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου για το COVID-19 επιβεβαιώνουν την επικινδυνότητα των εμβολίων.

Συμπέρασμα 4:

Η χρήση των εν λόγω δεδομένων με σκοπό τη σύνδεση παρενεργειών και θανάτων με φάρμακα και εμβόλια είναι πλήρως αβάσιμη. Οι αναφορές μπορούν να καταχωρηθούν από οποιονδήποτε, χωρίς να απαιτείται η τεκμηρίωση τους, με αποτέλεσμα αυτές να μην εδραιώνουν σχέση αίτιου-αιτιατού μεταξύ μιας δεδομένης παρενέργειας και ενός συγκεκριμένου σκευάσματος.

Ισχυρισμός 5:

Ο όρος «εμβόλιο» άλλαξε πρόσφατα για να ενσωματώσει αυτό το παράνομο ιατρικό πείραμα για τη διευκόλυνση της χρήσης της τεχνολογίας mRNA.

Συμπέρασμα 5:

Ο όρος «εμβόλιο» αφορά μια ουσία που εισάγεται στο σώμα ενός ατόμου ή ζώου για να τα προστατεύσει από μια ασθένεια, προκαλώντας την παραγωγή αντισωμάτων. Τα mRNA εμβόλια αποτελούν ένα νέο τύπο εμβολίων, ανάλογο με αυτά που κατασκευάζονται με χρήση τοξικών ιικών παραγώγων, αδρανοποιημένου, ή εξασθενημένου ιού, που χρησιμοποιούν διαφορετική τεχνολογία.

Ισχυρισμός 6:

Μέσω των εμβολίων εισάγονται επικίνδυνα συστατικά σε εμάς και τα παιδιά μας.

Συμπέρασμα 6:

Κάποια από αυτά τα συστατικά χρησιμοποιούνται ως έκδοχα, για τη συντήρηση και την προστασία του εμβολίου ενώ άλλα αποτελούν ίχνη υλικών που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διαδικασία κατασκευής του εμβολίου και αφαιρέθηκαν. Η συγκέντρωση των εν λόγω συστατικών στα εμβόλια είναι απειροελάχιστη και σε πολλές περιπτώσεις μικρότερη από την καθημερινή λήψη των εν λόγω συστατικών από το περιβάλλον και την τροφή, ενώ η χημική μορφή τους δεν είναι ικανή να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας.

Ισχυρισμός 7:

Η "Επιχείρηση Lockstep" προέβλεψε τις συνθήκες της τρέχουσας πανδημίας.

Συμπέρασμα 7:

Η αναφορά του Ιδρύματος Ροκφέλερ που περιείχε το σενάριο, και όχι την «επιχείρηση», Lock Step, περιλάμβανε ακόμα τρία διαφορετικά υποθετικά σενάρια. Αυτά ερευνούσαν υποθετικά συμβάντα προκειμένου να αναδείξουν τον αντίκτυπο της τεχνολογίας και της ανάπτυξής της σε μελλοντικές ανθρώπινες αποφάσεις και αναφορές, όχι να προβλέψουν την τρέχουσα πανδημία. Επιπροσθέτως, τα χαρακτηριστικά της πανδημίας στην οποία αναφέρεται το σενάριο Lock Step έχουν ελάχιστες ομοιότητες με την τρέχουσα πανδημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: