Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Η ΝΔ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΣΠΥΡΑΚΗ!!

 Στη λογική της επίθεσης ως η αποτελεσματικότερη οδός άμυνας, κατέφυγε το κόμμα της κυβερνητικής συμμορίας και επιχειρεί ν αποδείξει, πως οι πολιτικοί του βόθροι αποπνέουν γαλλικά αρώματα..

 


Πλήρη κάλυψη παρέχει στην Μαρία Σπυράκη η ΝΔ παρά το αίτημα για άρση της ασυλίας της αναφορικά με ενδεχόμενη απάτη στις αμοιβές βοηθού της στο Ευρωκοινοβούλιο. 

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι θα διαφανεί πως πρόκειται για «διοικητική διαφορά» και ότι η γαλάζια ευρωβουλευτής δεν έχει οικονομική διαφορά με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Συγκεκριμένα, η Πειραιώς στην ανακοίνωσή της αναφέρει: 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να εμπλέξει ανόμοια πράγματα για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Η υπόθεση της κυρίας Σπυράκη δεν έχει καμία σχέση με το Qatargate. Η ίδια η κυρία Σπυράκη έχει δηλώσει ότι αποδέχεται το αίτημα άρσης της ασυλίας της, προκειμένου να διαφανεί ότι πρόκειται για διοικητική διαφορά σχετικά με επίδομα πρώην συνεργάτη της και ότι η ίδια δεν έχει οικονομική διαφορά με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Καταλαβαίνουμε την αντιπολιτευτική απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ας περιμένουμε τον έλεγχο των αρμόδιων αρχών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: