Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Ω, ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΜΠΑ

Διάγουμε την εποχή της κουβέρτας.. 

Κουβέρτες στα καφέ όπως της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης.. Στη μίμησή τους και οι άλλες κρύες πόλεις. 


 

Κουβέρτες φλις καμηλό ως και με μανίκια για οικιακές χρήσεις. Οικονομία καύσιμο κατά στρατιωτική διαταγή μιας δουλικής στις τράπεζες και στο ευρωκωλοχανείο εξουσίας. Που χρεώνει το φυσικό αέριο σε τιμές χρυσού. 

 

Επειδή είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας. 

Μετά την πανδημία η φσιστοουκρανία. 

Κατά τη διάρκεια της πρώτης τα παράθυρα έμεναν στα σχολεία ανοιχτά για να βρίσκει εξόδους ο κατά Μητσοτάκη αόρατος εχθρός. Κι πολιτικό αέρα γονείς και μαθητές. 

Επί των ημερών μας τα τραπεζάκια έξω του Σαββόπουλου δεν ευδοκιμούν. Παγώνουν κι αυτά.  

Τι είπατε; Πως είμαι αδιόρθωτος αντικαπιταλιστής; 

Για θυμηθείτε τα σχολειά στη χαλάστρα της Θεσσαλονίκης. Οι διευθύνσεις των σχολείων επέβαλλαν στους γονείς τον εφοδιασμό των μαθητών με κουβέρτες, γιατί υπό τις συνθήκες διαβίωσής τους εντός των αιθουσών κινδύνευαν να καταστούν παγοκολόνες!! 

Μπουζουκούβερτο ή κουβερτόμπλουζα με μανίκια για οικιακή χρήση είναι πλέον της μοδός στις εξόδους. 

Τις συνιστούν οι 27 σύμμαχοι του ΝΑΤΟ που απασφάλισαν και αποφάσισαν να διαλύσουν τον υπεράριθμο πληθυσμό.. Κόντρα στις ευαγγελικές μαλακίες που ήθελαν το «αυξάνεστε και πληθύνεστε και πληρώσατε την γη.. 

Μόνον που και αυξηθήκαμε και «πληρώσαμε» όχι τη γη αλλά μια χούφτα καλλικάτζαρων που η συγκεκριμένη θρησκευτική διδαχή, τους έρχεται πλέον στενός κορσές.. 

Επομένως και δεδομένων των επερχόμενων εκλογών ας δείξουν πρώτοι το παράδειγμα οι πατέρες του Έθνους.. Με τις κουβέρτες (πλην του αυτοκρατορικού κόκκινου του ΚΚΕ) στις πενήντα αποχρώσεις του γκρι... 

Το θέμα και ανάθεμα είναι ότι αγνοώ αν μας έχουν κάνει DNA κι έχει αποδειχτεί πως πράγματι είμαστε γνήσιοι απόγονοί τους. Επειδή αν κρίνω από τους προγόνους μας της αντίστασης μάλλον είμαστε μπάσταρδοι..

Δεν υπάρχουν σχόλια: