Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

ELLINIKA HOAXES

 Αυτές οι εικόνες είναι ψευδείς.. Προέρχονται από τα υπόγεια με τις νατοϊκές μονταζιέρες και δεν εμφανίζουν άτακτο φυγή των Ρώσων προς τις γειτονικές χώρες για να μην στρατευτούν .. Εμείς από εδώ σας προειδοποιήσαμε ότι πρόκειται περί μουφας  από την πρώτη στιγμή.. Να το εμπεδώσετε επιτέλους. Οι Ρώσοι έχουν συσπειρωθεί γύρω από τον Πούτιν σε ποσοστό 90% Τα φιλοδυτικά τσόλια εξαφανίστηκαν άμα τη κηρύξει του πολέμου. Κάτι που εμείς το γνωρίζουμε καλά από τους δικούς μας δωσίλογους..

 


 

«Πανικός στα σύνορα Ρωσίας – Φινλανδίας: Ουρές χιλιομέτρων για να γλυτώσουν την επιστράτευση (Βίντεο)

Χάος επικρατεί στα σύνορα Ρωσίας-Φινλανδίας, το μοναδικό πέρασμα που είναι ακόμα ανοιχτό για τους Ρώσους πολίτες με βίζα Σένγκεν.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για μποτιλιάρισμα 35 χιλιομέτρων που ολοένα και αυξάνεται, καθώς ο κόσμος προσπαθεί να εγκαταλείψει τη χώρα με κάθε τρόπο, αφού ο Πούτιν ανακοίνωσε στο σημερινό του διάγγελμα ότι θα στείλει 300.000 νέους στρατιώτες προς την Ουκρανία με μερική επιστράτευση.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν κήρυξε νωρίτερα σήμερα την πρώτη επιστράτευση στη Ρωσία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, προειδοποιώντας τη Δύση ότι, αν συνεχίσει τον «πυρηνικό εκβιασμό» της, η Μόσχα θα απαντήσει με την ισχύ του τεράστιου οπλοστασίου της.

Δείτε βίντεο από το σημείο»

Αντίστοιχα, σε άρθρο του reader.gr διαβάσαμε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Στιγμιότυπο οθόνης που ελήφθη στις 21/09/2022 από το reader.gr

Το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό γνώρισε μεγάλη διάδοση στο Twitter στις 21/09/2022, όπου συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές. Ενδεικτικά, μέσα σε λίγες ώρες είχε συγκεντρώσει 1,2 εκατομμύρια προβολές μόνον από μία ανάρτηση του δημοσιογράφου Σωτήρη Διμπινούδη.

[παράδειγμα viral ανάρτησης στο Twitter, στιγμιότυπο οθόνης που ελήφθη στις 21/09/2022]

Το βίντεο που κυκλοφόρησε έχει ως εξής:



Δεν υπάρχουν σχόλια: