Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΟΣΙΤΑ

 

Έχουν πλεον και στην άκρη των τούνελ αίματος καταλήξει οι παλιάτσοι του άκρως επικίνδυνου, αλλά πάντα Νατοϊκού τσιρκου. Εξακολουθούν να προπαγανδίζουν το ανελέητων –για λόγους πρόκλησης συναισθηματικών σεισμών στους νοητικά ακρωτηριασμένους όλχους, -- των ρωσικών βομβαρδισμών, αποκρύπτοντας ταυτοχρόνως το τι προηγήθηκε αυτών. 


 

 

 

Και τους ακούτε να καταθέτουν σειρές αντιφάσεων και αυτοαναιρέσεων, ως προς τα σχέδια των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων ή τα οικονομικά αντίμετρα. Με τους Ρώσους όταν δεν σιωπούν ανεπαισθήτως δηκτικά, να τους εγκαταλείπουν στη σύγχυυσή τους.. 

«Ηττώνται τα στρατεύματα του Πούτιν» κραυγάζουν, σε μια στιγμή αδυναμίας τους να εξηγήσουν κατά ποιο τρόπο έχει ο «ψυχοπαθής κατ’ αυτούς Ρώσος Πρόεδρος », μετασχηματίσει τις Ουκρανικές πόλεις σε απέραντους ερειπιώνες. Και πως παρ’ όλα αυτά: 

Ενώ δηλώνεται μερική αποχώρησή του, σκοπεύει αυτός να ισοποεδώσει την αμυντική βιομηχανία, διας της οποίας (κρατήστε την ανάσα σας) η Τουρκία είναι αποδοχέας κινητήρων αρμάτων μάχης της πολεμικής μηχανή της βιομηχανίας. 

Δώρο ανεκτίμητο για την Ελλάδα, επί του οποίου όμως τηρούν οι εγχώριοι μιντιοπίθηκοι άκρα του τάφου σιγή. Κατά πως ψήφιζε ο Τσίπρας στον ΟΗΕ υπέρ του ..δικαίου των δανειστών!! 

Και εκ διαμέτρου αντιθέτως βγάζουν τις σαπρόφατσές τους φόρα παρτίδα στην ελεγχόμενη -- προς δόξαν του Ουκρανού Σεφερλή— προπαγάνδα από την Δυτική μαύρη οθόνη του οικονομικού φασισμού.. 

΄Η από την άλλη να επιχειρούν με ομόκεντρους κύκλους τηλεοπτικών φιρφιρίκων ,να καλύψουν όπως οι γάτες τα σκατά τους, την εκ νέου ραγδαία «υποδοχή » του Τούρκου ηγέτη στη δυτική λυκοφωλιά. Με αλλεπάλληλες συναντήσεις κορυφής που ως πριν από την επίθεση των Ρώσων στο Κίεβο, δεν θα τις φανταζόταν κανείς.. Ο Ισδραηλινός πρωθυπουργός είναι ένας από αυτούς. 

Αποκύημα τους είναι και η κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή προκλητικών -- του Ακάρ-- δηλώσεων, κατά της Ελληνικής κυριαρχίας «περί δίκαιης μοιρασιάς.» Το να περιμένεις να σου φερθεί ο κόσμος δίκαια επειδή είσαι «καλός άνθρωπος», είναι σαν να περιμένεις να μη σου επιτεθεί ο ταύρος επειδή είσαι χορτοφάγος. 

Όμως όχι. Ο σύγχρονος ελληνικός πληθυσμός δεν προκύπτει από το DNA δίκαιων ή ..καλών ανθρώπων. Είναι μια παρά φύση και όχι κατά φύση τερατογένεση οικοσίτων υποταγής στην αδηφάγα Δύση που: 

Πλην ορισμένων μηνών,τετρακόσια χρόνια τώρα, είτε δια των κομπατζάσηδων είτε δια των βασιβουβουζούκων είτε δια των σουλτάνων της Υψηλής Πύλης και των Δυτικών αποικιοκρτατών, τον καβαλούν άπαντες, διότι απλώς σκύβει φοβισμένα το κεφάλι. 

Κυρίως στους εγχώριους δραγάτες του που δια της απληστίας των συμφερόντων τους, του το έχουν θέσει στη λαιμητόμο. Λιπόψυχοι, λιποτάκτες των απελευθερωτικών και ταξικών αγώνων υπήρξαν και θα εξακολουθήσουν αγνώμονες προς τους ευεργέτες τους Ρώσους.. 

Με μόνη διαφορά ως ζήτουλες του Δυτικού ελέους εγκλωβισμένοι στα σύγχρονα κατακόρυφα σπήλαιά τους.. Με τους φασίστες του τύπου Ουκρανοί Σεφερλήδες ν αλωνίζουν εκτός αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: