Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟ IQ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΟΥ

 Ενα εξαιρετικά ενδιαφέρον κείμενο από την διδάκτορα Ιατρικής του πανεπιστημίου Αθηνών  κυρία Ελένη Τσούκαλη για τους εμβολιασμούς και τα εμβόλια..

 


 ""Δεν είμαι εναντίον των εμ /βολίων, όπως θέλουν να πιστεύουν μερικοί. Απλά δεν δέχομαι τον όρο αυτό για το τεχνολογικό κατασκεύασμα, που με αυτό το όνομα χορηγείται πειραματικά μέχρι το 2023 όπως λένε οι κατασκευαστές του, για έναν ιό ο οποίος όπως όλοι οι συνάδελφοί μου γνωρίζουν καλά μεταλλάσσεται και θα συνεχίσει να μεταλλάσσεται, καθιστώντας κάθε εμ /βόλιο στην ουσία άχρηστο μετά από λίγους μήνες, όπως συμβαίνει με τα εμ/βόλια της γρίπης. 

 Και παρ΄ ότι η ίδια η κατασκευαστική του εταιρεία το χαρακτηρίζει "πείραμα" μέχρι το 2023, όλοι οι υπεύθυνοι φρόντισαν να απαλλαγούν με νόμο από την ευθύνη των βλαβών που πιθανόν θα προκαλέσει αυτό σε κάποιους, καθιστώντας ανίκανο πλέον τον κόσμο, που μέσα από έντονο εκφοβισμό οδηγείται να γίνει πειραματόζωο, να διεκδικήσει το δίκιο του αν βλαφτεί η υγεία του. 

Και μάλιστα αντί να πληρωθεί, ως πειραματόζωο, όπως γίνεται συνήθως, πλήρωσε κιόλας αρκετά εκατομμύρια.... 

Οι εταιρείες δηλαδή, για πρώτη φορά κατάφεραν να πειραματιστούν σε εκατομμύρια ανθρώπους όχι μόνον γλυτώνοντας χρήματα, αλλά κερδίζοντας επιπλέον πολλά εκατομμύρια ως ενίσχυση του έργου τους από τις διάφορες κυβερνήσεις. 

Από τη δική μας τσέπη δηλαδή. 

Και αφού απάλλαξαν τον εαυτό τους από κάθε ευθύνη είχαν το θράσος να καταστήσουν το "πείραμα" υποχρεωτικό με απώλεια μισθού και θέσεων εργασίας... 

Είμαι εναντίον της επίδειξης "πιστοποιητικού" γιατί αυτό καταργεί ένα βασικό δικαίωμα του ανθρώπου, αυτό του απόρρητου των προσωπικών του δεδομένων, το οποίο ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και θα οδηγήσει σε πολύ πιο άσχημες καταστάσεις μελλοντικά.

 Είμαι επίσης εναντίον του διαχωρισμού των ανθρώπων σε στρατόπεδα, πράγμα που γνωρίζουν καλά να κάνουν όλοι οι ασχολούμενοι με την πολιτική, φροντίζοντας να φανατίζουν τον κόσμο ώστε να μειώνουν την δύναμή του κρατώντας τον διαιρεμένο και να μπορούν αυτοί να βασιλεύουν ανενόχλητοι. 

Όταν μιλάω για IQ εννοώ την κατανόηση όλων των πιο πάνω, και όχι την απόφαση ή όχι για εμ /βολιασμό, στην οποία οδηγήθηκε καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους. Επιμένω να εμπιστεύομαι το IQ των συμπατριωτών μου.""

Δεν υπάρχουν σχόλια: