Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ

 Αυτοί που μπορεί να σε κάνουν να πιστέψεις σε απιθανότητες είναι ικανοί να σε πείσουν να κάνεις φρικαλεότητες. Κι αυτοί δεν είναι άλλοι από το μακιαβελικό τσίρκο που διαίρεσε ως μη όφειλε τον λαό στα δύο αποσιωπώντας τις κακουργηματικές του ενοχές ως προς την αντιμετώπιση της καλούμενης και πανδημίας. 


 

Ένας εσμός ακροδεξιών παλιάτσων που χρησιμοποιεί την πανδημία ως άλλοθι της βάρβαρης μνημονιακής πολιτικής της με τον λαό εσταυρωμένο στον κοινωνικό ερειπιώνα. 

Για να εξέρχεται ανά διαστήματα αυτός στους δρόμους όχι για την ζωή που του έχουν λεηλατήσει, αλλά σε ήσσονος σημασίας ζητήματα τα οποία υπό κανονικές συνθήκες θα είχαν αντιμετωπιστεί αν: Το σύστημα υγείας ήταν επαρκές. 

Δεν είναι όμως. Και δεν είναι γιατί όπως και κάθε δημόσια περιουσία του λαού έχει βγει στα καφάσια των λαϊκών αγορών της καπιταλιστικής οικουμένης, επί της οποίας το αξίωμα είναι ένα. Είσαι αν έχεις. 

Με δεδομένο πως δέκα χρόνια μνημονίων αφαιρέθηκε το οξυγόνο του έχω ,τότε νομοτελειακά δεν είσαι και απλώς αναμένεται η επίσημη ανακοίνωσή του από τους πολιτικούς ληξιάρχους. 

Τι επομένως μπορεί παραπάνω να σου επιφέρει ο κορωναϊός ή τα εμβόλιά του και βγαίνεις στα κάγκελα του Συντάγματος για να διαμαρτυρηθείς περί της επικινδυνότητας των εμβολίων, αφού είσαι νεκρός και δεν το ξέρεις; 

Απλώς για να στρεπτοδικήσεις εν ονόματι των πολιτικών και επιχειρηματικών νταβάδων σου μετερχόμενος της θρησκείας που τραβάει το πόπολο από τη μύτη και του αρχαίου ημών κλέους που εξέρχεται από τις καλένδες όποτε η άρχουσα τάξη κινδυνεύει. Άρα είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: