Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Ο ΑΛΙΑΓΑΣ ΚΙ Ο ΕΥΓΕΝΙΙΟΣ ΝΤΕΛΑΚΡΟΥΑ

 Δουλειά δεν είχε ο διάβολος γαμούσε τα παιδιά του.. Χθες κατά την περιφορά μου στο διαδίκτυο ήρθα σε μετωπική μ’ εκέινο το τρισάθλιο κιτς κολακείας των ταπεινότερων ενστίκτων ενός λαού, που κάποιοι το βάφτισαν παρέλαση. 

 

Προσπερνώ ως προκλητικά τα παρελαύνοντα μηχανοκίνητα και ιδία εκείνα τ άρματα τα Μ113 μεταφοράς προσωπικού που σέρνονταν γηράσκοντας -- αλλά όχι αεί διδασκόμενα – από τότε που ήμουν εγώ μαυροσκούφης !! (το νόστιμο είναι πως και οι δύο μεγάλοι μου γιοι, ο τρίτος δεν έχει στρατευτεί εισέτι, στα τεθωρακισμένα υπηρέτησαν λες κι είναι κληρονομικό δικαίωμα!!) 

 

 

Προσπερνώ επίσης και το όνειδος της παρέλασης των μπάτσων που πλέον και με όσα συμβαίνουν έχουν προκαλέσει την μήνη του λαού.. 

Θα μείνω σ’ εκείνο τον ανεκδιήγητο μ@λ@κα τον Αλιάγα που επελέγη προκειμένου να μας μεταφέρει κλίμα υψιπετές. 

Κι αφού έχει πει του κόσμου τις μαλακίες κάποια στιγμή αυτός ο Γαλλοτραφής επιδιώκοντας να υμνήσει τον αμφισβητούμενο φιλλεληνισμό, όχι όλων αλλά κάποιων εκ των ελέω θεού κοκών με τα κόκκινα λυριά της ευρώπης, είπε δυο τρεις, αυτούς θυμόταν αυτούς είπε το ζώο, ανέφερε και τον Ντελακρουά ως …ποιητή!! 

O mon dieu !! Κανείς ρε φλούφλη δεν σου έχει πει πως ο εν ονόματι Ευγένιος πρώην κύριος και νυν αστρόσκονη ήταν ο σπουδαίος ζωγράφος που με ανατριχιαστική παραστατικότητα απεικόνισε τη σφαγή της Χίου πριν εσύ σφάξεις την ιστορία ηλίθιε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: