Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 Μια φορά ξεφτίλας για πάντα ξεφτίλας. Με ομοβροντίες προπαγανδιστικών βολών η κυβέρνηση απαντά στην .. «καθολική αμφισβήτηση των ορθοδόξων
Ελλήνων Χριστιανών». Δικό της το καρπούζι (προϋπολογισμός) δικό της και το μαχαίρι. (ΜΜΕ) 

Θα διερωτάτο κανείς ποια η χρεία προσφυγής στις δημοσκοπήσεις παραγγελιές όταν εν χορδαίς και οργάνοις εξαγγέλλονται από τηλοψίας τα μύρια όσα ψεύδη που θα έκαναν τον Γκέμπελς να κοκκίνιζε από ντροπή. Και κυρίως: 

 

Όταν εκατομμύρια Έλληνες είναι ηλεκτρονικά δικτυωμένοι και επεμβαίνουν αποκαλυπτικά κάθε φορά που κάτι πέφτει κάτω γιατί κάνει θόρυβο εκκωφαντικο.. 

Απλώς επειδή είναι ηλίθιοι. Μικρόνοες. Αν αυτό δεν συμβαίνει τότε στο υπόλοιπο της αφαίρεσης φιγουράρει η πολιτική απελπισία.

 Επιτίθενται επί παραδείγματι για να ξεπλυθούν του αυταρχισμού και της βίας κατά μιας παραδοσιακά προσφυγομάνας συνοικίας, της Νέας Σμύρνης, καταγγέλλοντας τον πληθυσμό της περίπου ως μπαχαλάκηδες, όταν: 

Σε όλο το διαδίκτυο τρέχουν αδιάψευστες εικόνες και ήχοι από την αιματηρή εμπλοκή των ένστολων πραιτοριανών της κατά των διαδηλωτών αλλά μόλις κληθούν να απολογηθούν καταφεύγουν στο γνωστό γελοίο επιχείρημα των μοιχών και μοιχαλίδων, πως  δεν είναι αυτό που νομίζετε. 

Στήνουν πάρτη επιτυχίας ως προς τη διαχείριση της πανδημίας όταν την ίδια στιγμή που επευφημούν θεατρικά το νοσηλευτικό προσωπικό, αυτό τους καταγγέλλει ηχηρά για την υποχρηματοδότηση και εγκατάλειψη του Εθνικού Συστήματος Υγείας. 

Επαίρονται για το μικρό ποσοστό θανάτων εκτός ΜΕΘ —στο 20% το – όταν η Γερμανία, του οκταπλάσιου πληθυσμού εν σχέσει με το προτεκτοράτο διαθέτει τουλάχιστον εικοσαπλάσιες κλίνες εντατικής θεραπείας και ως αποτέλεσμα αυτού, ο συντελεστής θνητότητας του πληθυσμού τους να είναι μόλις 0,18%. 

Ψηφίζουν νόμους παραπομπής σε ένα εργασιακό μεσαίωνα που όμως έχουν διανθίσει με το παραλήρημα των μεταρρυθμίσεων, όταν δι αυτών υποτιμάται η αξία της εργασίας και ως εκ τούτου και η ζωή των πολιτών. Αλλά και κυρίως: 

Όταν ακόμη και οι ψηφιακές καρικατούρες των αριθμών που τους συνοδεύουν, διαψεύδονται στη πράξη από το ίδιο το σύστημά τους. Την Εργάνη. 

Προετοιμάζουν ένα πογκρόμ εξώσεων με τις οικογενειακές οικοσκευές στα πεζοδρόμια και τις ζωές του λαού προσημειωμένες από τους τοκογλύφους και υπό αίρεση,  με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων να δηλώνουν ότι αυτά είναι αποδεκτά ως οι Έλληνες να είναι μαζόχες. Ή μήπως πράγματι είναι..

Παρά τούτα επιμένουν στην δημοσίευση εξωγήινων δημοσκοπήσεων σαν αυτά να συντρέχουν σε κάποιο άλλο παράλληλο Σύμπαν ή να εκλαμβάνονται ως "ενηλίκων δοξάσματα μα των παιδιών αθύρματα", όπως έχει αποφανθεί ένας εκ των κορυφαίων αρχαίων Ελλήνων κλασσικών. Ο Ηράκλειτος. 

Σε κάθε περίπτωση από την αναντιστοιχία μεταξύ της κοινής λογικής και της εικονικής πραγματικότητας, που επιχειρείται -- δια των εν πολλές αμαρτίες περιπεσόντων δημοσκόπων--, από τα κυβερνητικά παράσιτα να σπαρθεί το άγονο γι αυτούς εκλογικό έδαφος, μόνο τσουκνίδες θα δρέψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: