Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ

news386b 
 Ανωνύμου του Έλληνος



Διαρκές πειραματάκι είναι και αυτό, που μετά το 1974 ο Καπιταλισμός προβάρει με επιτυχία. Ξεχνάτε ότι η νέα γενιά «τρομοκρατών» ανά τον Δυτικό κόσμο ξεκινά, ευδοκιμεί με την υποτιθέμενη 17η Νοέμβρη, πέρα για πέρα αμερικανικής έμπνευσης και εκτέλεσης;



Ακολουθούν εν διαπλοκή ισλαμικός φονταμενταλισμός, φασιστική καμαρίλα και συναφή φρούτα, που καθοδηγούνται όπως και η «τρομοκρατία» από τον Ιμπεριαλισμό και τα τσιράκια του, καθώς μετά την πτώση του Σοσιαλισμού, Καπιταλισμός και Κεφάλαιο εναγωνίως αναζητούν αξιόμαχο αντίπαλο δέος, αλλά τρώνε ως τώρα τις σάρκες κάνοντας στο παιχνίδι της επιβίωσής τους τον άνθρωπο πίθηκο.


 Αυτά είναι αλλουνού παπά ευαγγέλια. Ας κρατήσουμε ότι το εναρκτήριο λάκτισμα του πειράματος «τρομοκρατία» συμβαίνει στην αποικία Γκραικυλία για να καλύψει την αληθινή Τρομοκρατία του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού και του Παγκόσμιου Κεφαλαίου κατά των λαών-όχλων. Και να θυμίσουμε τί γράφαμε στον «Ριζοσπάστη» την άνοιξη του1980:

Μέχρι τρομοκρατική οργάνωση «17η Νοέμβρη» κατασκευάζουν οι αμερικανικές και άλλες μυστικές υπηρεσίες με το εγχώριο κράτος και παρακράτος. Όπως ανέκαθεν ανά την υφήλιο συμβαίνει με προβοκατόρικα φαινόμενα, καθοδηγούν με έμπειρους πράκτορες, αθέατους στο πηχτό σκοτάδι ακόμα και όταν διαπράττουν δολοφονίες. Εκμεταλλεύονται στο έπακρο ποικίλα ιθαγενή ναυάγια, από ψυχρούς εγκληματίες αναζητούντες προσχήματα κάλυψης της δράσης τους έως γόνους προβληματικούς διαφόρων διαλυμένων ή και βαθιά συντηρητικών οικογενειών, πολιτικά παραπλανημένους νέους, αφελείς ιδεολόγους και συμπλεγματικούς διανοούμενους. Όλοι αντιφατικά πλην επιδέξια μονταρισμένοι στο άρμα τυφλής προσωπικής βίας, με την οποία τάχα θα φέρουν κοινωνικές αλλαγές, ενώ στην ουσία είναι πιόνια των ξένων, που χτυπούν με ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια:

Δεν υπάρχουν σχόλια: