Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

ΦΘΗΝΑ ΚΟΛΠΑ


 Κλύδωνας




«Μποναμά»  πλάσαραν οι κυβερνητικοί την εξάμηνη παράταση του μειωμένου ΦΠΑ σε πέντε νησιά του Αιγαίου. Κάτι σαν χημειοθεραπεία σε καρκινοπαθή του τελευταίου σταδίου μοιάζει αλλά:

Πίσω απ' αυτό το δώρο των Δαναών κρύβεται ο δράκος. Κι αυτός δεν είναι άλλος αφού η κυβέρνηση της αριστεράς -λέμε τώρα μη το πάρετε και τοις μετρητοίς- το παρέχει ως συμπλήρωμα πολιτικής διατροφής για τον εγκλωβισμό των χιλιάδων μεταναστών ή προσφύγων το δεύτερο ισχύει, στα συγκεκριμένα νησιά . (Λέρο, Λέσβο, Κω, Σάμο και Χίο)
Ουσιαστικά πρόκειται για μια προσωρινή ανακούφιση προϋπόθεση της οποίας είναι η εφαρμογή της συμφωνίας μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας για τον εγκλωβισμό χιλιάδων ψυχών στα ελληνικά νησιά κάτω από άθλιες συνθήκες διαβίωσης..

 Τι κάνει έτσι η κυβέρνηση Σύριζα Ανέλ σήμερα γιατί αύριο δεν ξέρω ποιο σχήμα θα προκύψει από τις εκλογές; Για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μιας δίκαιης αγανάκτησης τόσο των νησιωτών όσο και των προσφύγων για το απάνθρωπο της μεταχείρισής τους προσφέρει ένα μειωμένο ΦΠΑ σαν τα γιαούρτια. Με ημερομηνία λήξης.. Αυτό που καμώνεται πως δεν ξέρει είναι πως ημερομηνία λήξης έχει και η ίδια κι ας μην είναι γιαούρτι. Επειδή είναι για γιαούρτωμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: