Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ !


«Άλωσε» το Καραισκάκη ο ΠΑΟΚ: Με αυτογκόλ του Βούκοβιτς, 0-1 τον Ολυμπιακό  - Media
 Έχασε ο καλλίτερος Ολυμπιακός από την αρχή του πρωταθλήματος και νίκησε ο χειρότερος ΠΑΟΚ




Έτσι είναι η μπάλα.. Παράξενη. Μυστήρια. Γένους θηλυκού.. Με αλλεπάλληλες και κατά κύματα επιθέσεις να βρίσκουν πάνω στο τείχος που ονομαζόταν Πασχαλάκης και με τον Πάοκ να αμύνεται απεγνωσμένα υπέρ βωμών και εστιών ο Ολυμπιακός έχασε με 1-0 μέσα στο Καραϊσκάλη με αυτογκόλ..


Οι Πειραιώτες- λέμε τώρα όσο είναι οι άλλοι Θεσσαλονικείς- έχασαν σωρεία ευκαιριών γιατί σουτάροντας έπεφταν πάνω στον Πασχαλάκη λες και είχε μαγνήτη και μάζευε όλες τις μπάλες. Βεβαίως πέραν της τύχης οι Φαλληριώτες θα πρέπει να προβληματιστούν για την εκτελεστική δεινότητα των επιθετικών τους αλλά προς το παρόν αυτός ο χρόνος δεν υπάρχει γιατί μεσοβδόμαδα ακολουθεί ένας ακόμη εξαιρετικά δύσκολος αγώνας με την Μίλαν..

Ο Πάοκ αν και στο συντριπτικό διάστημα του αγώνα αμυνόταν πήρε τελικά αυτό που εξ αρχής φάνηκε ξεκάθαρα πως ήθελε να πάρει. Ένα Χ και από εκεί και μετά ότι προκύψει. Και πήρε το ότι προκύψει για να φιγουράρει σήμερα πρώτος και μόνος στο πρωτάθλημα και μαζί του θα ήταν και ο Παναθηναϊκός δεν κουβαλούσε στη πλάτη του τις αμαρτίες του -6..



Δεν υπάρχουν σχόλια: