Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΝΑ ;;;;

 Με απογοήτευσε η Έλενα.. Γιατί όπως έχει δηλώσει δημοσίως και σε σχόλια στην ιστοσελίδα μου με εκτιμά απεριόριστα Τα ίδια αισθήματα εκτός ενός που εσείς αγνοείτε έτρεφα και τρέφω κι εγώ για εκείνη. 

Δήλωσε πολιτικά οπαδός του κενού πολιτικού περιεχομένου Κασσελάκη όντας η ίδια βαθιά πολιτικοποιημένο στέλεχος του δημοσιογραφικού μας κλάδου. Αρνούμαι ν αποδεχτώ πως έχει ενταχθεί στο κιτς θέαμα της μεταμοντέρνας παράτας των δικαιωματιστών. 


 

Αρνούμαι να αποδεχτώ πως της ερέθισε την λίμπιντο το άτομο με τα σπασμένα ελληνικα και την σπαστή μέση. 

Αρνούμαι ν αποδεχτώ, πως μία γόνος μιας βαθιάς δημοκρατικής οικογένειας, δεν διέθετε την πολιτική οξυδέρκεια του ότι, μας προσγειώθηκε αλεξιπτωτιστικά, κατ΄εντολή των "εκβιαστών ερωμένων μας από την συλλογική Δύση. 

Αρνούμαι ν αποδεχτώ, πως δεν γνωρίζει άριστα την πειρατική εισβολή των εξ Αμερικής προβεβλημένων ομογενών, υπό την μάσκα του εθνικού ευεργέτη, όπως ο Συγγρός. 

Και εν τέλει αρνούμαι ν αποδεχτώ πως η Έλενα γιατί την ξέρω, ειναι φραγκοφονιάς ή εξουσιομανής. 

Και τι τότε τι στο διάβολο την κατέλαβε η θεία μανία υπεράσπισης ενός ατόμου πολιτικός κλόουν; 

Να της θυμίσω πως ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν ρωτήθηκε από μένα το 1989 γιατί πρόεδρε δεν ορίζεις διάδοχο είχε απαντήσει ως εξής: 

"Τον διάδοχο δεν τον ορίζω εγώ αλλά οι κοινωνικοί του αγώνες!!" Σε ποιους από αυτούς Έλενα συστήθηκες έστω δια χειραψίας μαζί του;

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: