Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

 Είναι τραγελαφικοί Ο Γιούρι Κέλερ είναι αστείο παιδικό παιχνίδι εμπρός τους. Ιδού οι αιτίες της αηδιαστικής αποχής:



«Είναι πολιτικά οξύμωρο, ενώ συμφωνούμε στρατηγικά όλες οι πλευρές στον ΣΥΡΙΖΑ, να διαφωνούμε στα υπόλοιπα» έλεγε τις προάλλες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν. Παππάς. Περί του ιδίου πρόκειται που  σε άλλη συνέντευξή του αναρωτιόταν αν το ΠΑΣΟΚ «θα συμβάλει σε μια εναλλακτική - προοδευτική λύση». Πιο προοδευτική πεθαίνουμε..

Tην ίδια ώρα, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (Ραγκούσης, Ζαχαριάδης) μιλούσαν με «ομοβροντία» για το πόσο αναγκαία είναι μια «προοδευτική» σύγκλιση με το ΠΑΣΟΚ, για να «ηττηθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη». 

Ποιοι τα λένε αυτά; Οι ίδιοι που έχουν ψηφίσει μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τα μισά και βάλε καταστροφικά  νομοσχέδια και σήμερα καταγγέλλουν την κυβέρνηση για «πολιτική ατολμία» να ολοκληρώσει το έγκλημα στην Υγεία (Π. Παππάς) και για... παροχές (!) που οδηγούν στη χρεοκοπία (Ραγκούσης)! 

Οσο για το άλλο μισό του ...«προοδευτικού» (τρομάρα τους) πόλου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαμαρτυρόταν ότι «ξεφυτρώνουν παντού λαϊκιστές» που «τάζουν λαγούς με πετραχήλια»! 

Και στο καπάκι ο πρωθυπουργός έγραφε σε ανάρτησή του ότι η κυβέρνηση έχει σχέδιο «που χαρακτηρίζεται από ρεαλισμό, όραμα και υπευθυνότητα, εντός του δημοσιονομικού πλαισίου που θέτει η ΕΕ, για να μην μπούμε ποτέ ξανά σε περιπέτειες». 

Σκέτη... τόμπολα δηλαδή η προσήλωση όλων στο εοκικό ευαγγέλιο της «δημοσιονομικής σταθερότητας» και στις «αντοχές της οικονομίας», που τσακίζουν κάθε ανάγκη του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: