Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

 Μαλακίες και νεολογισμοί εν σειρά.. Πως τάχα η Ευρώπη αντιμετωπίζει το μεταναστευτικό ως ελέφαντα στο δωμάτιο. 

Άλλοθι βολικό προ του καθεστωτικού εδωλίου για την ακροδεξιά επανάκαμψη. 

Περί συγγενών εξ αίματος πρόκειται. Καθεστώς και ακροδεξιά πολιτικά ετεροθαλή αδέλφια είναι. 

 


Επί της πλουτοπαραγωγικής διαθήκης των κονκισταδόρ, του αφρικανικού δουλεμπορίου, των αποικιών και των ουκ έστιν αριθμός μεταπολεμικών εκστρατειών του δυτικού ιμπεριαλισμού για την λεηλασία αλλότριου πλούτου, ξιφομαχούν. 

Από το Βιετνάμ την Σομαλία, την Χιλή, τους Μπόερς της Νότιας Αφρικής, το Σουδάν, την Νιγηρία, το Ιράκ, την Υεμένη, το Μαρόκο, τη Λιβύη ως το Αφγανιστάν και την Ελλάδα των μνημονίων και του κοινωνικού ερειπιώνα, ένα τσιγάρο δρόμος ήταν γι αυτούς. 

Πρόκειται περί των ιδίων που όχι μόνον δεν ενσωμάτωσαν τις επαναστατικές ιδέες και τα κοινωνικά ρεύματα των λαϊκών διεκδικήσεων, αλλά προκάλεσαν σειρά αιματηρών εμφυλίων επί ευρωπαϊκού εδάφους, για να τις αποκρούσουν. 

Αντιμετωπίζουν έτσι σήμερα την τερατογένεσή τους. Το νεοταξίτικο κτήνος της ψηφιακής σκλαβιάς. Με πολιτικές ηγεσίες ατροφικές, τραγελαφικές, σεφερλειάδες. 

Από την άνευρη και ψυχρή Κάμελα Χάρις του δόγματος Χίλαρι (vieni vidi vici) ως τον παλιάτσο Σολτζ που καίει κάρβουνο στην διαστημική εποχή. 

Μόλις χθες και μετά δύο ετών φονικού πολέμου στην Ουκρανία διαπίστωσε πως αυτοκαταστρέφεται (συμπαρασύροντας και όλη την Ευρώπη). Πως; Καταβάλλοντας στο τριπλάσιο τις τιμές ενέργειας στους Αμερικανούς. 

Ποια επομένως είναι η γενεσιουργός αιτία της αιμορραγούσας πληγής που καλείται μεταναστευτικό; 

Τα ίδια πρόσωπα που κατά καιρούς φορούν άλλα προσωπεία. Μουτσούνες κατά την αποκριάτικη διάλεκτο. . Κι όσο για τον εισβάλλοντα καταστροφικά ελέφαντα στο δωμάτιο, δεν είναι ο εξαθλιωμένος μετανάστης της προδιαγεγραμμένης μοίρας. Αλλά ο άπατρις ολιγάρχης των μισθοφορικών στρατών, της χρυσής βίζας και του εθνομηδενισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: