Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

ΟΥΤΕ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ !!!!!!!!!

 Θα το μεταφέρω λέξη τη λέξη μη τύχει κανείς εκ των γελοίων του Σύριζα -- όχι πως του Πασόκ του Γιδοβοσκού ή των άλλων πλην ΚΚΕ μπιστικών της ολιγαρχίας--υπολείπονται και με καταγγείλει ως νεομεσαιωνικό προπαγανδιστή.  


 

Κουϊζ : Ποιος έλειπε από τη συνέντευξη Τύπου του υπουργού Υγείας για τον νέο οδοστρωτήρα στο ΕΣΥ; Ευκολάκι. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς, ο οποίος εκφράζεται με τέτοιο ενθουσιασμό για τις «αναδιαρθρώσεις» στην Υγεία, που νομίζεις ότι το κόμμα του θα τον προτείνει για ...υφυπουργό του Γεωργιάδη.

Τι έκανε ο άθλιος; Τάχθηκε υπέρ της «αναδιάταξης του υγειονομικού χάρτη» και εξειδικεύοντας παραπέρα την καταστροφική πολιτική του κόστους - οφέλους στην Υγεία, είπε: 

«Θα πρέπει να κάνουμε μια σοβαρή οικονομοτεχνική μελέτη να δούμε πώς θα περιορίσουμε το κόστος των υπαρχουσών δομών Υγείας, πώς θα αναδιατάξουμε τον υγειονομικό μας χάρτη, ώστε να γίνει φθηνότερο το κόστος». 

Πρότεινε ακόμα να κλείσουν κι άλλα νοσοκομεία, με το επιχείρημα πως είναι «διάσπαρτα» και δεν παρέχουν αποτελεσματικές υπηρεσίες και να γίνει «ορθολογικότερη» η διαχείρισή τους, αλλάζοντας χρήση.(μπορδέλα επί παραδείγματι συμπληρώνω εγώ..)

Εγκάλεσε μάλιστα την κυβέρνηση ότι «υπάρχει πλάνο, υπάρχει σχέδιο, αλλά δεν τολμάει λόγω του πολιτικού κόστους». 

Το να τον κακίσει κανείς είναι περιττό. Ποιο μίσθαρνο όργανο θα τολμούσε να αντιπαρατεθεί στην πολιτική του κόμματός του. Όποιος βγαίνει έξω από το μαντρί που σιτίζεται από τον βοσκό λαό τον τρώει ο λύκος


Δεν υπάρχουν σχόλια: