Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Ω ΤΗΣ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑΣ !!!!!!!!!!!

 ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ-- ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΩΝ..--ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΠΑΣΤΗΣ ΜΕΣΗΣ



Μετά από την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ να εγκρίνει την πρόταση μομφής που κατέθεσαν οι «87» κατά του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, η Πολιτική Γραμματεία συνεδρίασε εκτάκτως, με μοναδικό θέμα την καθαίρεση του έκπτωτου προέδρου. 

Η πλειοψηφία ψήφισε υπέρ της καθαίρεσης, κατά τάχθηκε μόνο η Θεοδώρα Τζάκρη, ενώ η Ολυμπία Τελιγιορίδου ψήφισε «παρών». 

Η Πολιτική Γραμματεία συνεδρίασε με αφορμή το τηλεφώνημα του Κασσελάκη στον οικονομικό διευθυντή του κόμματος, Χρήστο Μαυροκεφαλίδη. 

Όταν ο πρώτος ρώτησε ποιος έχει την ευθύνη μετά την έγκριση της πρότασης μομφής, ο οικονομικός διευθυντής απάντησε ότι τυπικά μέχρι το έκτακτο συνέδριο είναι πρόεδρος, εκτός και αν του δώσει πληρεξούσιο. 

Σημειώνεται ότι κατά την διάρκεια της συνεδρίασης συγκεντρώθηκε έξω από την Κουμουνδούρου πολύ κόσμος, οι οποίοι εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για τον Πολάκη, τον Θεοχαρόπουλο και την Γεροβασίλη. 

Την επόμενη Τρίτη αναμένεται να συνεδριάσει το όργανο για να διευθετηθούν τα ζητήματα του συνεδρίου. 

Η επόμενη μέρα στην Κουμουνδούρου 

Μετά την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας, άνοιξε και επίσημα ο δρόμος προς τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και αποφεύχθηκε το ενδεχόμενο διαγραφής του πρώην πλέον προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αναμένεται να θέσει εκ νέου τον εαυτό του ενώπιον των μελών του κόμματος. 

Υποψήφιος αναμένεται να είναι ο Παύλος Πολάκης και ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ τις τελευταίες ώρες υπάρχει η πληροφορία πως και ο Σωκράτης Φάμελλος αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του και θα έχει τη στήριξη των «100»

Πολιτική Βαβέλ

Πέραν τούτων ο Κασσελάκης συνεχίζει με το ίδιο επιτελείο που είχε ορίσει όσο ήταν πρόεδρος. Δεξί του χέρι παραμένει ο Μανώλης Καπνισάκης, ενώ εντάσσεται και ο Ευάγγελος Αντώναρος. Από ότι φαίνεται δε, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ενεργοποιείται ξανά μετά τις ευρωεκλογές. 

Την ίδια ώρα, μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που είχε διορίσει ο κ. Κασσελάκης ισχυρίζονται πως είχαν βρεθεί χρήματα από τα τέλη Ιουλίου για την πληρωμή των εργαζομένων στην «Αυγή» και στο «Κόκκινο», αλλά η πρόταση που είχαν καταθέσει στο γραφείο του τότε προέδρου δεν έφτασε ποτέ στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: