Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΒΡΥΧΗΘΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΥ

 Υπογράφω εγώ ο συνωμοσιολόγος

 Σε μια κοινωνία ανθρώπων όπου η δεισιδαιμονία εκτοπίζει την έλλογη συνεννόηση και ο παράλογος φόβος γίνεται επικράτεια, η απάντηση στο ερώτημα "γιατί αυτό", είναι: "γιατί έτσι". Βροντώδες και πρωτόγονο επιβάλλεται στον «νεοταξικό μεσαιοταξίτη» των ...«προοδευτικών ιδεών» ως κανόνας και τιμωρία. Δώστε βάση γιατί εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλα αλλά κατόπιν εορτής:



Τ' αποτελέσματα επίπονης και αποκαλυπτικής έρευνας από τον Μάρτη του 23 στις  ΗΠΑ , (μιας ακόμη δημοκρατίας του μαζικού καταναλωτισμού) μας πληροφορούν πως:

Από τους 1.000 επικεφαλής επιχειρήσεων (μιας ξεσαλωμένης τεχνολογίας) το 96% δηλώνει ότι: Εγκατέστησε και χρησιμοποιεί κάποιο λογισμικό παρακολούθησης των εργαζομένων. (το προ της πανδημίας ποσοστό καταγραφόταν μόνον το 10%). 

Υπεράνω του 1/3 επιβάλλει στους ρευστούς και νομάδες εργαζομένους ν' απασχολούνται σε ζωντανή, βιντεοσκοπημένη ροή, ώστε η επανάληψη να επαληθεύει το γεγονός. Κάτι σαν το ΒΑΡ των ποδοσφαιρικών αγώνων φανταστείτε. 

Η συντριπτική πλειοψηφία (97%) θεωρεί ότι το λογισμικό παρακολούθησης έχει αυξήσει την παραγωγικότητα. Προσπερνούν "ανεπαισθήτως ανεπαίσθητα" την εργοδοτική τρομοκρατία που παραλύει τον εργαζόμενο.

Τρεις στους 4 δήλωσαν αδίστακτα πως έχουν απολύσει υπαλλήλους εξαιτίας του λογισμικού, ενώ 7 στους 10 ότι εργαζόμενοί τους παραιτήθηκαν για τον ίδιο λόγο. 

Και εν τέλει 5% παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιεί λογισμικό παρακολούθησης χωρίς αυτό να είναι σε γνώση των εργαζομένων. Να δείτε πως το λένε πως το λένε αυτό; Μήπως ψηφιακός χαφιεδισμός;

 Επομένως: Το «κληροδότημα» της τηλεργασίας από την περίοδο της πανδημίας και των lockdowns, παράδειγμα αξιοποίησης της τεχνολογίας για την νεομεσαιωνική σκλαβιά από τους .."σοσιαλσυντηρικούς της δυτικής πολιτικής σκηνής. Εν ονόματι τίνος; Του ολιγαρχικού πλούτου.

Είδες μήπως μαλάκα κατά ποιο τρόπο πρώτα σου πουλουν την αρρώστια και μετά το φάρμακο; Ασφάλεια και παραγωγικότητα κατά της ελευθερίας, ως να είναι αδύνατη η συνύπαρξή τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: