Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

ΥΓΕΙΑ: ΣΤΟΝ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ

 «Εγώ αυτήν τη συμμορία θα την πολεμήσω», «δεν είναι διαμαρτυρόμενοι, είναι κομμουνιστές», «αμαυρώνουν το έργο της κυβέρνησης». 

Πρόκειται για δελτίο Τύπου ή αλλιώς δελτιο παραληρηματος του και Υπουργού Υγείας!! Που όταν δεν κόβει ως νεοΠαττακός κορδέλες, ή δεν παίρνει το μυστρί, προπαγανδίζει τη διάλυση του συστηματος υγείας. 


 

Υπό την θέση πως ο γελοίος δεν γελοιοποιείται κάπως όπως ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται , απαντά στις δυναμικές κινητοποιήσεις των υγειονομικών που δεν τρομοκρατούνται από του τύπου αυτού τ' αλυχτίσματα. 

Σύσσωμοι δια των σωματείων τους οι υγειονομικοί,  υψώνουν ασπίδα τα κορμιά τους για την προστασία του συστήματος υγείας, που αφορά χιλιάδες ασθενείς μεταξύ των οποίων και εγώ.. Που ζω χάρη στην αυταπάρνησή τους παρ' ότι ο ασφαλιστικός μου φορέας καλύπτει την επίσκεψή μου σε όποια ιδιωτική κλινική επιθυμώ. Τυχαίο; Δεν νομίζω Τάκηδες...

Και γιατί ο ελεεινός τηλεβιβλιοπώλης καταφεύγει σε αυτή την αντικομμουνιστική υστερία; Επειδή αποκαλύπτει την σε όλες τις αποχρώσεις του γκρι ανατριχιαστική πραγματικότητα . Κι αυτό που κυρίως τον τρομοκρατεί, είναι πως οι θέσεις των κομμουνιστών βρίσκουν ευήκοα ώτα, τόσο στους εργαζομένους όσο και στους ασθενείς.

Τ αλυχτίσματα επομένως του υπουργού απέναντι στους διαδηλωτές είναι σε άλλη ...γλώσσα από τα νιαουρίσματά του στους εμπόρους της Υγείας και στους φαρμακοβιομήχανους

Δεν υπάρχουν σχόλια: