Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

ΟΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ

 Κατά την στιγμή που στη κεντρική πολιτική σκηνή οι συμπλοκές είναι περί όνου σκιάς στο παρασκήνιο ακούγεται δια φωνής στεντόρειας το εξής: «Κοράκια, ακούστε το καλά: Μαζέψτε τα και φύγετε από τη γειτονιά» 


 

Με νέα κινητοποίηση το απόγευμα της Παρασκευής απάντησαν σωματεία, φορείς και κάτοικοι της περιοχής στις προσπάθειες έξωσης οικογένειας που έχει ανάπηρο παιδί, από το σπίτι της στα Σεπόλια.

«Κοράκια, ακούστε το καλά: Μαζέψτε τα και φύγετε από τη γειτονιά», απαίτησαν με την συγκέντρωση που έκαναν έξω από το 67ο Γυμνάσιο Αθηνών και την πορεία που ακολούθησε στους γύρω δρόμους.

Η διαμαρτυρία πήρε τη σκυτάλη από την κινητοποίηση που είχε γίνει στην περιοχή την Πέμπτη 29 Αυγούστου, προτάσσοντας το αίτημα να κατοχυρωθεί το σπίτι στην οικογένεια. 

Το κάλεσμα απηύθυναν ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και Νήσων, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ), ο Εκπολιτιστικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος Σεπολίων «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων 4ης Δημοτικής Κοινότητας. Σε αυτό ανταποκρίθηκαν σωματεία εργαζομένων και συνταξιούχων, σύλλογοι Εκπαιδευτικών, η Ομάδα της ΟΓΕ στην περιοχή, άλλοι φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: