Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

ΜΕΝΕΝΤΕΖ: ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ

 Πλέον του έτους προάλοιφα τους αναγνώστες μου στην καταδίκη του Μενέντεζ. 

Δικαιούμαι επομένως να κομπορρημονώ. Πως υπηρετώ το λειτούργημα επί του ευαγγελίου του οποίου έχω ορκιστεί και πως δεν ανήκω στη χορεία των πεφτοσυνεφάκηδων.


 

Αντιθέτως της Μιντιακής κατρακύλας που: 

Κατά την περίοδο μιας συγκεκριμένης  εθνικής απειλής κατά της κυριαρχίας μας αλλά και των μνημονίων, είχαν ανακαλύψει έναν, αν όχι εθνικό ήρωα, εθνικό ευεργέτη επί του ..ασφαλούς!!

Τον λαδωμένο από κορυφής έως ονύχων Μενέντεζ. 

"Εξαρτημένοι δημοσιογράφοι" στην καθεστωτική πρέζα, εξυπηρέτησαν με ζήλο θαυμαστό τον σκοπό αυτό.

Είναι οι ίδιοι που υπερψηφίζουν τους "δοτούς" στα διοικητικά συμβούλια των ενώσεών μας πριμοδοτώντας την παρηκμασμένη δημοσιογραφία. 

Αυτοί οι, ενσωματωμένοι στην εξουσία και χεροκροτητες των διαχειριστών της, κήνσορες, είναι που στιγματίζουν όλο το σώμα. Για να εξαναγκάζονται σε απολογία εν ονόματι όλου του κλάδου, οι πιστοί στο περιέχον από το περιεχόμενο της ύπαρξής του. Και σας διαβεβαιώ εκ των έσω ότι δεν έχουν καμιά σχέση με το μιντιακό κοπριταριό. 

Αυτοί οι άθλιοι που δεν ορρωδούν προ ουδενός ακόμη και των επιθέσεων επί της ομόφωνης απόφασης των ενόρκων που έκρινε τον Μενέντεζ  ένοχο. 

Για ν αποδειχτεί πως το απόπλυμα αυτό δεν ήταν Τουρκοφάγος, αλλά δολαριοφάγος!! Και τώρα τι θα κάνουμε δίχως Μενέντεζ; Απλό ειναι. Θα ρίξουμε στα σκουπίδια τα ορφανά του

Δεν υπάρχουν σχόλια: