Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΙΖΕΙ ΕΝ ΟΥ ΠΑΙΚΤΟΙΣ

 "Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε" δήλωσε αλαζονικά ο Κασσελάκης ενώπιον ενός ασυνάρτητου πολιτικά κοινού και ενός κόμματος που γλιστράει στην πολιτική άβυσσο του παρελθόντος του.. 

.................

 

Προσφεύγω στις ρίζες μου: στα μέλη και στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Αγνοώ τι ακριβώς εννοεί "στις ρίζες μου" το άτομο που έπεσε ως αλεξιπτωτιστής επί της πολιτικής σκηνής του τόπου αλλά: Ο εκβιασμός ετέθη κατά τρόπο κυνικό. Ωμά. Καθ' υπόδειξη Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ως αυτή τη στιγμή δεν έχει κάνει μια στοιχειώδη αυτοκριτική. 

 


Σε τι ακριβώς ελπίζει η αδελφή ψυχή; Πως προαναγγέλλοντας εμμέσως πλην σαφώς νέες εσωκομματικές κάλπες, θα τύχει της αδιαφορίας του μεγάλου συνόλου των αριστερών ψηφοφόρων. Που απέχοντας θα πριμοδοτηθεί ως αρχηγός κατά τα πρότυπα του σημερινού πρωθυπουργού ο οποίος: Κυβερνά κατ' ουσία με το 21% των ψήφων!!


 Ωστόσο δεν περιορίστηκε σε αυτό.  Φανερά ενοχλημένος από όσους ο ίδιος θεωρεί αμφισβητίες και υπονομευτές, σημείωσε πως «βάζουν προθεσμίες ευρωεκλογών σε έναν πρόεδρο εκλεγμένο με 56% πριν από τέσσερις μήνες», εκτιμώντας ότι «περιμένουν την αποτυχία μου» και καταλογίζοντάς τους έλλειψη γνώσης απλών μαθημάτων πολιτικής ιστορίας. Άλα τις!!! Aπλά μαθήματα πολιτικής οικονομίας αλλά όχι από τον Κηλαηδόνη .. Από τον μετεωρίτη  Κασσελάκη

 

«Πού κατέληξαν οι υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα; δήλωσε προσβλητικά για στελέχη λουσμένα στους κοινωνικούς αγώνες, όπως επί παραδείγματι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.. "Στα αζήτητα να  παρακαλούν το ΠΑΣΟΚ να τους πάρει μήπως αποκτήσουν ξανά καριέρα" συνέχισε --κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια --να απαξιώνει πρόσωπα με ιστορική διαδρομή στην αριστερά. 

 

"Μήπως στις επόμενες εκλογές ανταλλάξουν τις κλεμμένες τους έδρες με πράσινες έδρες. Ας το καταλάβουν όλοι καλά: Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί. Δεν το επιτρέπει η ηθική του κόσμου της Αριστεράς» συνέχισε με ασυγκράτητο λαϊκισμό. Κολακεύοντας τα ταπεινότερα των πολιτικών συναισθημάτων

Τρανή απόδειξη πως ο συρφετός που παρατάχθηκε απόψε στο Τάε Κβο Ντο ουδεμία σχέση έχει με την αριστερά. Διαφορετικά στο άκουσμα και μόνον αυτού του πολιτικού αποφθέγματος, από ένα αδασμολόγητο πολιτικό προϊόν εισαγωγής, όφειλαν να έχουν αυτοδιαλυθεί. Κάτι τέτοιο όμως προϋποθέτει εθνική συνείδηση πολιτική παιδεία και κοινωνική ευθύνη.


 Για να καταλήξει :«Κάποιοι νομίζουν ότι με συνεχείς αντιπαραθέσεις, διαφοροποιήσεις και διαρροές στα κοράκια της μιντιακής προπαγάνδας, θα καταφέρουν τη συντριβή μου στις Ευρωεκλογές για να έρθουν ως σωτήρες. Καταλάβατε λάθος. Στην Ελλάδα έχουμε προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία. Οι πολίτες ψηφίζουν κόμματα υπό την ηγεσία προσώπων, όχι πρόσωπα υπό την τρικλοποδιά του κόμματός τους» συμπλήρωσε ασυνάρτητα για να τονισει:  «Αν ήταν διαφορετικά, ο Αλέξης Τσίπρας θα ήταν ακόμα στο 32%, όχι στο 18%. Και θα ήταν τώρα εδώ, στη θέση από την οποία σας μιλώ» πρόσθεσε εκθέτοντας στην ουσία ποιος ήταν ο πολιτικός αγωγιάτης του... 

Καλά πας ..Οσονούπω το 18% για σένα θα είναι όνειρο Μαγιάτικής βραδιάς..

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: