Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

ΔΟΚΙΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

 ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ..

 ...............

Προφανή αίτια εγκληματικής ενέργειας ή αυτοχειρίας δεν υπάρχουν.. Μια παρατήρηση γενική: Είναι σάπιο το σανίδι της σύγχρονης δημοσιογραφίας .. Ή θα καταντήσεις ορντινάντσα (Πορ(δ)οσάλτε) αναλφάβητος (Χ#ος) και γλοιώδης λακές (Α$τιάς) για να πνίγεσαι στα καθεστωτικά κόπρανά σου, ή θα περάσεις στη χώρα των ηρώων για να συστηθείς δια της ιδεολογικής χειραψίας με τους Βάρναλη, Σκαλκώτα, Ραφαηλίδη, Γιαννάτο (αυτός δια της μεγαλειώδους απεργίας του 1975 μας χάρισε ως πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ οικονομική αξιοπρέπεια) Βιδάλη και άλλους μαχητές του λαϊκού δίκιου και όχι δικαίου.

 ...................


 

Ο δημοσιογράφος Απόστολος Φουρνατζόπουλος ο νεκρός σε στύλο υψηλής τάσης της ΔΕΗ 

Οι Αρχές προσπαθούν να εξιχνιάσουν την περίεργη αυτή υπόθεση Την περασμένη Δευτέρα (19/2) ένας νεαρός άνδρας εντοπίστηκε νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες και περίεργες συνθήκες πάνω σε στύλο υψηλής τάσης της ΔΕΗ στο Παλαιό Φάληρο. 

Η πραγματικότητα ωστόσο είναι διαφορετική καθώς ο νεκρός ήταν τελικά ο 26χρονος, πρώην ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, Απόστολος Φουρνατζόπουλο. 

Ο 26χρονος εργαζόταν εκεί από το 2017 ενώ είχε γίνει γνωστός πριν λίγα χρόνια με αφορμή το γλαφυρό ύφος του ρεπορτάζ που είχε κάνει για επεισόδια αστυνομικής βίας που είχαν πραγματοποιηθεί στα Εξάρχεια.

Ο Φουρνατζόπουλος είχε εγκαταλείψει τα τελευταία χρόνια τον χώρο της δημοσιογραφίας και σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο του περιβάλλον, δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα οικονομικά ή προσωπικά προβλήματα στη ζωή του. 

Πάντως μέχρις στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Απόστολος Φουρνατζόπουλος, καθώς και ο λόγος για τον οποίο ανέβηκε στον στύλο. 

Οι Αρχές εξετάζουν πολλά σενάρια προκειμένου να δοθούν απαντήσεις, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το documentonews.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: