Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

ΟΜΙΛΟΥΧΟΣ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ !!!!!!!

 ΄Νέα επιβεβαίωσή μου Κάτοχος αλλοδαπής εταιρίας στο Ντελαγουέρ των ΗΠΑ.. Δεν είν' κακό!! Αντι να ψηφίζει ο ψεκασμένος έλλην τους λακέδες του κεφαλαίου ας ψηφίσει επ' ευθείας τους επιβήτορές του.. Μόνο να ξέρει πως: Σε μια αγέλη λύκων μ' ένα πρόβατο στη μέση τι νομίζετε πως θα ψηφίσουν οι λύκοι για γεύμα παλιομαλάκες ηλίθιοι ζώα.. Έχω εξοργιστεί με την βλακεία μας..

.....................



Ζήτημα έχει ανακύψει μετά από δημοσίευμα της ιστοσελίδας news247.gr, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, είναι ιδιοκτήτης και νόμιμος εκπρόσωπος αλλοδαπής εταιρείας, πράγμα ασυμβίβαστο σύμφωνα με τον νόμο για τον επικεφαλής κοινοβουλευτικού κόμματος. 

Μάλιστα, ο ίδιος ο Στ. Κασσελάκης, με ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς επιβεβαίωσε το δημοσίευμα, υποστηρίζοντας ότι θα πουλήσει την εταιρεία, (οι πρωθυπουργικές μίζες είναι επικερδέστερες..) «εφόσον προκύπτει νομικό ζήτημα». 

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η σχέση του Στ. Κασσελάκη με την εταιρεία «Osios LLC», η οποία έχει έδρα το Ντέλαγουερ των ΗΠΑ, προέκυψε στη δημοσιότητα μετά το δάνειο που ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε διαρρεύσει ότι χορήγησε στη «Left Media ΑΕ», την εταιρεία δηλαδή που διαχειρίζεται τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ. 

Τη σύμβαση για λογαριασμό της «Osios LLC» υπέγραψε ο ίδιος ο Στ. Κασσελάκης, με την ιδιότητά του ως μοναδικός εταίρος της εταιρείας, όπως ακριβώς αναφέρεται στη σύμβαση. Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, απαγορεύεται ρητά για οποιοδήποτε πρόσωπο να έχει ταυτόχρονα την ιδιότητα του προέδρου πολιτικού κόμματος που εκπροσωπείται στη Βουλή και αυτή του ιδιοκτήτη ή του διαχειριστή αλλοδαπής εταιρείας. 

Ο νόμος, δε, προβλέπει αυστηρές ποινές για τα πρόσωπα που παραβιάζουν τις σχετικές διατάξεις. Ο Στ. Κασσελάκης από την πλευρά του, με ανάρτηση, αποδέχθηκε και επιβεβαίωσε την ύπαρξη εταιρειών στην αλλοδαπή. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι θα ενημερωθεί άμεσα αν εμπτίπτει στον εν λόγω νόμο, που επικαλείται η ιστοσελίδα, καθώς δεν είναι βουλευτής. 

«Εφ' όσον ο νόμος αφορά και σ’ εμένα, θα πουλήσω τις εταιρείες που έχω στο εξωτερικό. Μόνο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ δε θα ''πουλήσω'' ποτέ, με όποιο προσωπικό οικονομικό κόστος. Σε κάθε περίπτωση, ο Μάρης δε θα αγοράσει φτηνά τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήδη προσπάθησε», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: