Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

μουγκα στη στρουγκα

Τελευταίος ως σύζυγος τα μαθαίνει ο λαός.. Σαν τους κερατάδες. 

Εσχάτως μάθαμε για το πολεμικό υλικό που ως μη οφειλόταν  απεστάλη από την Ελλάδα στην Ουκρανία.

 

Όχι από τους ντόπιους δωσίλογους..Αλλά από τους αλλοδαπούς τιαύτους, με τους οποίους συχνωτίζονται -- λέγε με ΝΑΤΟ-- παγιδεύοντας επικίνδυνα τον Ελληνικό λαό. 

Και επί του προκειμένου: 

 

 

 

Αμερικανοί αξιωματούχοι μας ενημέρωσαν δις για τις παρτίδες όπλων που παραδόθηκαν στους φασίστες ουκρανούς με τους εγχώριους ομοιοβαρείς τους να σφυρίζουν αδιάφορα ως Γερμανοί τουρίστες. 

Για να έρθει η σειρά ενός άλλου ακραία ηλίθιου παλιάτσου. Του Σόλτζ. Ανακοίνωσε δημοσίως και πρώτος ότι: προχωρά η συμφωνία ανταλλαγής γερμανικών αρμάτων μάχης με ρωσικά του ελληνικού στρατού, προκειμένου αυτά να σταλούν στο μέτωπο της Ουκρανίας. Κι αυτό που λερώθηκε είναι το μέτωπο του Μητσοτάκη.. όμως αγνοεί πως με κάθε πωλητήριο η αξία --και ο θυμός-- του λαού ανεβαίνει.

Ώσπου καταλήξαμε στον τρίτο ρουφιάνο της Νατοϊκής παρέας --  το ουκρανικό υπουργείο Αμυνας-- που με ανάρτησή του ενημερώνει ότι η Ελληνική κυβέρνηση έχει παραδώσει στα φασιστοειδή του στρατού τους, ως και πυραύλους «Stinger». 

Συγκαταλέγονται στα πλέον σύγχρονα οπλικά συστήματα που υποτίθεται πως προστατεύουν τα νησιά του Αιγαίου. Τόσο όσο και η Ελληνική φρεγάτα που περιπολεί στην Υεμένη. 

Κι επειδή υπάρχει το προηγούμενο της χουντικής προδοσίας που αιματοκύλησε και διαμέλισε την Κύπρο --με την απόσυρση της αποτρεπτικής για κάθε επίβουλο ελληνικής μεραρχίας το 1968 από το νησί--, δικαιούμαι να δηλώσω πως: 

Δεν είμαι διατεθειμένος να στείλω τα παλικάρια μου να γίνουν κιμάς στις κάνες κάθε Ερντογάν, που θ' αποφασίσει να έρθει "απροσκάλεστος" ένα βράδυ ξαφνικά. 

Κι επίσης επειδή, κυβέρνηση και πλην ΚΚΕ αντιπολίτευση ποιούν την νήσσαν, απαιτώ να μάθω, αν αυτή η αποψίλωση του ελληνικού στρατού έχει τερματικό σταθμό. Γιατί διαφορετικά οφείλουμε να στήσουμε αγχόνες στο Σύνταγμα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: