Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

 Βίντεο απενοχοποίησης της φρίκης που σκορπά το κράτος δολοφόνος δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Ισραηλινό στρατό.

 .................


 

Παρουσίασε μια χειρουργική επέμβαση με drone κατά ενόπλου της Χαμάς.. Και πότε; Όταν στην άλλη επί γης, τις ΗΠΑ, σύσσωμα τα Μέσα ενημέρωσης αποκάλυπταν εφιαλτικά πως: 

Βόμβες ενός τόνου χρησιμοποίησε το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας δια των οποίων προκαλούνται θανατηρόφρα πλήγματα κατά αμάχων ακόμη και σε περίμετρο τριακοσίων μέτρων!! 

Φανταστείτε πόσες χιλιάδες θανάτων έχουν τα κτήνη σπείρει στην Γάζα τη πρώτη στη λίστα της πυκνοκατοίκησης πόλη της υφηλίου.. 

Το γράφουν το CNN και οι NYT προσθέτοντας ότι: 

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν στη βάση της ανάλυσης οπτικών στοιχείων και ότι πρόκειται για τα καταστρεπτικότερα όπλα που κατέχουν οι Δυτικοί στρατοί.. Με τα ανθρωπόμορφα τέρατα να καταφεύγουν σε προπαγανδιστικές γελοιότητες για να αποκρούσουν την παγκόσμια κατακραυγή και ν' απενεχοποιούν των φρικαλέων ενοχών τους.

Η γενοκτονία που εξελίσσεται στη Γάζα και στη Δυτική Οχθη δεν είναι αποτέλεσμα «χειρουργικών επεμβάσεων», αλλά ενός οργανωμένου σχεδίου εξόντωσης του Παλαιστινιακού λαού, με «στοχευμένα» και «τυφλά» χτυπήματα σε καταυλισμούς, νοσοκομεία, σχολεία, δρόμους και πολυκατοικίες, ώστε να προκαλείται ο μεγαλύτερος αριθμός θυμάτων. 

Δεν είναι τυχαίο ότι από τις χιλιάδες πυραυλικές επιθέσεις των Ισραηλινών οι μισές είναι «τυφλές», σκορπώντας μαζικά τον θάνατο, ενώ και οι «στοχευμένες» πέφτουν με μεγάλη ακρίβεια πάνω σε πολιτικές υποδομές, όπου βρίσκουν καταφύγιο εκατοντάδες γυναικόπαιδα. 

Είναι τέτοια η λύσσα τους να μην αφήσουν πέτρα πάνω στην πέτρα στη Γάζα που σκοτώνουν ακόμα και τους Ισραηλινούς ομήρους, με την υποψία και μόνο ότι μπορεί να είναι Παλαιστίνιοι μαχητές! Πάντως κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τους Ισραηλινούς ότι δεν ξέρουν από «χειρουργικά χτυπήματα»... 

Το αποδεικνύει η δεξιοτεχνία με την οποία ισραηλινά άρματα μάχης καταστρέφουν τα σπίτια στο Κιμπούτς Μπεέρι στις 7 Οκτώβρη, σκοτώνοντας όσους βρίσκονταν μέσα σ' αυτά, για να ενοχοποιήσουν μετά τους Παλαιστίνιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: