Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ

 Δεκατρία χρόνια τώρα μας καταστρέφει το καθεστώς βήμα το βήμα. Από την λεηλασία των ασφαλιστικών μας φορέων ως την συνδικαλιστική μας οντότητα υπό την υποχρέωση να εντάσσουμε και τις νυχούδες του κάθε Αλαφούζου στην ΕΣΗΕΑ. 


 

Κατεβαίνουμε έτσι και κατόπιν εορτής σε τετράωρη στάση εργασίας, γιατί ο ....μεταρρυθμιστικός Μητσοτάκης και το τσίρκο του, αποφάσισαν να εντάξουν στην ένωσή μας και τους υπαλλήλους του περιοδικού τύπου, εκ των οποίων: 

Ζήτημα και ζητούμενο είναι αν ένας στους δέκα να καλύπτεται υπό τον όρο Δημοσιογράφος. Οι υπόλοιποι είναι από μάγειροι ως μασατζούδες. 

Το γράφω μετά λόγου γνώσεως επειδή: 

Πριν χρόνια πολλά τότε που οι Σημιτομαϊμούδες μοίραζαν τα εοκικά προγράμματα (και την καταστροφή μας) ως αποκριάτικες σοκολάτες, είχα υπό πληρωμή φυσικά κληθεί επί του Ηρακλείου Κρήτης να διδάξω σε ένα γκρουπ υποψήφιων δημοσιογράφων!!! 

Και πως να εξηγήσει κανείς σ' έναν λατζέρη τον ορισμό της είδησης.. Εδώ δεν τον γνωρίζουν πολλά από τα μέλη μας από τον δυστυχή άσχετο θα το απαιτούσε κάποιος; 

Τι έκανα; Παραιτήθηκα της υποχρέωσης τρίβοντας την αμοιβή μου στα μούτρα τους. Καλή επιτυχία μας εύχομαι για μια απαίτηση που κάποτε θα έριχνε κυβερνήσεις..

.........................


Δεν υπάρχουν σχόλια: