Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

ΦΙΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΡΙΟΦΙΛΟΙ ΑΛΛΑ:

 

 Επανήλθα.. Σχεδόν στο όλον μου.. Γι αυτό να τηρείτε απέναντί μου αποστάσεις ασφαλείας.. Μου την πέσατε ομαδικά ανησυχούντες για την κατάσταση της υγείας μου, σας ευχαρίστησα από καρδιάς, αλλά: 

*Δεν έτυχε της συμπάθειάς σας εκείνη η 83χρονη επίσης καρκινοπαθής γιαγιούλα που της πλειστηριάζουν το σπίτι και τη ζωή. Ενημερωτικά. Αναμένονται πλέον των επτακοσίων χιλιάδων κατασχέσεων ακόμη. 


 

*Και επιπλέον: Περάσατε στο ντούκου ως αόρατη τη σφαγή στη Παλαιστίνη και τα Μητσοτάκεια pass par tout που υποδηλώνουν ανελέητη φτώχεια.. 

*Παρακολουθείτε αφ' υψηλού όλους όσους εξέρχονται στους δρόμους της φωτιάς, για να σταθούν ανάχωμα στους ποταμούς του εμφανούς και αφανούς αίματος, εξ αιτίας μιας πληγής που άνοιξε ο κτηνώδης καπιταλισμός. Ωσάν αυτό να συντρέχει σε κάποιο άλλο Σύμπαν. 

*Εξακολουθείτε να μην διερωτάστε για τη μηδενική αξία του τοκογλυφικής επινόησης πλαστικού χρήματος που μας άπλωσε επί του καναπέως το εοκικό κωλοχανείο να ζήσουμε ονειρώξεις τύπου sex and the city. 

* Αδιαφορείτε επιδεικτικά στη θέα των άνεργων πεζοδρομιακών περιπατητών μα και απέναντι στους νευρασθενείς γραβατοπνιγμένους του χρηματιστηριακού τζόγου που λεηλατούν τον λαό. 

Πάνω και πέρα απ' όλα η συστημική υγεία. Μια πολιτική διαστροφή που επιβλήθηκε στην αποικία από την παγκοσμιοποιημένη φρίκη. Το δηλητηριώδες φάρμακο που εν ονόματι της θεραπευτικής του φενάκης έσπρωξε τον «μέσο ανθρωπάκο» στον λάκκο της κοινωνικής κατάληξής του. 

Ε, λοιπόν να σας ενημερώσω πως η δική μου υγεία θα επανέλθει σε βαθμό σκασμού όταν θα δω να βουλιάζει το Σύνταγμα από δύο εκατομμύρια εξεγερμένου λαού.. Για να πάρουμε τον τόπο μας πίσω..

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: