Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Ισραήλ: Ξεπέρασαν και το Χόλυγουντ

 

 Ούτε δια του Μπεν Χουρ τέτοια υπερπαραγωγή!! Το σύνθημα προέκυψε από τον νεκροθάφτη της Ελλάδας πρωθυπουργό με τα μιντιακά τέλια να ξεκινούν το άσμα κωμικοτραγικά. Η παράσταση δόθηκε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Μητσοτάκη στον Νιετανιάχου όπου ο γελοίος: 

 

Άρχισαν οι πομφόλυγες περί της σύγκρουσης "δύο κόσμων και δύο πολιτισμών" υπό την άγνοια του ότι κοιτίδα της ανά την υφήλιο πολιτισμικής ιστορίας, η Ανατολή υπήρξε. Και φόρα φόρα κατηφόρα κατρακύλησε, αναζητώντας ακροατήριο επί ελληνικού εδάφους, εκστομίζοντας πως: Ο πόλεμος είναι μεταξύ της Δύσης και της βαρβαρότητας την οποία αντιπροσωπεύει η Χαμάς «που είναι η αμερικανικής έμπνευσης συμμορία του ISIS» προσθέτω εγώ. Οπότε, δικαιολογημένη η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού, στο όνομα της καταπολέμησης της «τρομοκρατίας». 

Δεδομένου όμως πως οι παπαριές (fake news του Ισραηλινού στρατού και των μυστικών υπηρεσιών) πέφτοντας κάνουν θόρυβο πολύ, επιστράτευσε μια σειρά πειστηρίων, από τα οποία το μόνο που απουσίαζε ήταν οι εξωγήινοι. Για να ξεκινήσει το εγχώριο μιντιακό γαϊτανάκι σύμφωνα με το οποίο:

Οι μαχητές της Χαμάς έδρασαν υπό την επήρεια του «χαπιού του τζιχαντιστή», που μειώνει τις αναστολές κι επομένως δικαιολογούνται οι φόνοι, οι βιασμοί κι άλλοι κανιβαλισμοί που αποδίδονται στα διαχρονικά θύματα των Ισραηλινών δολοφόνων, τους Παλαιστίνιους, από την Δυτική Αμφικτυονίδα. 

Για να πληροφορηθούμε εμείς πως σύμφωνα με ανακρίσεις συλληφθέντων της Χαμάς όλα τα έκαναν για το χρήμα και για ένα υπεσχημένο από την Παλαιστινιακή οργάνωση διαμέρισμα στην Γάζα!! Προϋπόθεση να επιστρέψουν με τουλάχιστον έναν όμηρο ενώ ομολόγησαν -- όχι δεν γράφουν αυτοβούλως-- πως είχαν εντολή να σκοτώνουν αδιακρίτως κυρίως νέους!! Κι όλ αυτά τα έκαναν υπό την επήρεια χαπιών αναστολής, γιατί δεν τα επιτρέπει η θρησκεία τους!!

Δεν είχα ποτέ φανταστεί πως η τεχνολογία βόλευε σε ένα έγχρωμο και τόσο μικρό κουτί τόσες πολλές παπαριές..

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: