Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

ΔΙΕΘΝΗ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΟΥ

 Μιντιακή επιχείρηση εξαΰλωσης της Ελληνικής αποχής στον ΟΗΕ επί του σχεδίου ψηφίσματος των Αραβικών χωρών σε σχέση με την κατάπαυση του πυρός. Μα τι ψάχνουν.. Ως κλασσική πουτάνα η Ελλάς (θυμάται κανείς τον Οτσαλάν;) στάθηκε παρά πόδας στο ψυχοπαίδι του Νατοϊκού νταβατζή της.. Τόσο απλά..

...................



Διπλωματικές πηγές -- λέγε με καθεστώς-- διευκρινίζουν (τρελαίνομαι με τα ρήματα που χρησιμοποιούν) σε σχέση με την στάση της Ελλάδας στην ψηφοφορία επι του ΟΗΕ για την έγκριση σχεδίου ψηφίσματος αραβικών χωρών , διευκρινίζουν το σκεπτικό πίσω από την απόφαση. 

Όπως τονίζεται, από τα κυβερνητικά παπαγαλάκια, «η Ελλάδα τήρησε ισόρροπη στάση, (ναι τ' ανάσκελα) σεβόμενη τις αρχές και αξίες του διεθνούς δικαίου». (μόλις μάθαμε πως το καθεστώς των τοκογλύφων σέβεται τους πάντες πλην του Ελληνικού λαού.. ) 

«Η Ελλάδα παραμένει συνεπής στην εξωτερική πολιτική αρχών. Από την πρώτη στιγμή της κρίσης στη Μέση Ανατολή τήρησε ισόρροπη στάση, (μην εξοργίζεστε μας τρελαίνουν δωρεάν) σεβόμενη τις αρχές και αξίες του διεθνούς δικαίου, ως δύναμη σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή, αναδεικνύοντας την υποχρέωση προστασίας των αμάχων και της δημιουργίας ανθρωπιστικών διαδρομών. Με το σκεπτικό αυτό απείχε από την ψηφοφορία για την έγκριση σχετικού σχεδίου ψηφίσματος αραβικών χωρών στο πλαίσιο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών», αναφέρουν συγκεκριμένα.

Και ψεύδονται και πνίγονται ως τα μπούνια στην εμπλοκή στο πλευρό του Ισραήλ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: