Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ

 Τρομοκράτης είναι το κράτος δολοφόνος και συνένοχοι οι συνεργοί του -- μεταξύ αυτών και εμείς που συνεισφέρουμε  με την φρεγάτα Ύδρα στον αποκλεισμό των Παλαιστινίων.. Ποιος νοιάζεται; Μήπως θα ζούμε για να βιώσουμε την ανθρωποκαταστροφή όταν θα βομβαρδιστούν οι εντός εκτός και επί τ' αυτά Αμερικανικές βάσεις; 

..............



 Τι είναι το «δικαίωμα στην αυτοάμυνα απέναντι στην τρομοκρατία», το οποίο αναμάσησε ξανά ο πρωθυπουργός χτες στο Ισραήλ; Ας δούμε:

* «Δικαίωμα στην αυτοάμυνα» είναι να έχουν πέσει στη Γάζα 7.000 βόμβες, το 1/4 μιας ατομικής βόμβας σε δύναμη, μέσα σε 10 μέρες, σε μια έκταση που μπορείς να διασχίσεις σε 20 λεπτά. 

*«Δικαίωμα» είναι τα 1.900 νεκρά παιδιά από τις 7 Οκτώβρη, ένα νεκρό παιδί κάθε 15 λεπτά. 

*Να κόβεις το ρεύμα και το νερό σε μια ολόκληρη πόλη για 2 βδομάδες, με τον τύφο και τις αρρώστιες να απλώνονται. 

*Να σου στέλνουν μηνύματα στο κινητό και να σου λένε ότι θεωρείσαι «συνεργός των τρομοκρατών» και «νόμιμος στόχος» αν δεν εγκαταλείψεις το σπίτι σου. 

*Να βομβαρδίζονται νοσοκομεία, σχολεία, εκκλησίες. 

*Να κατέχεις τη γη ενός ολόκληρου λαού, να τον καταδικάζεις για 75 χρόνια να ζει χωρίς πατρίδα, να σκοτώνεις δεκάδες χιλιάδες, να γκρεμίζεις και να αποκλείεις τα χωριά του και τις πόλεις του. 

Γι' αυτό λοιπόν το έγκλημα ο πρωθυπουργός δήλωνε χτες από την Ιερουσαλήμ στον αιματοβαμμένο «φίλο Μπίμπι» ότι «μπορείτε να υπολογίζετε στην υποστήριξή μας». Πως; 

Στέλνοντας φρεγάτες, δίνοντας και νέες βάσεις για τους ΑμερικανοΝΑΤΟικούς που στηρίζουν το έγκλημα και ανάβουν φιτίλι πολέμου σε όλη την περιοχή. 

Να λοιπόν ποιοι είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες. 

Να και γιατί η αυτονόητη αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό που εκφράζουν μαζικά τις μέρες αυτές ο ελληνικός και οι άλλοι λαοί, παρά τους τόνους λυσσασμένης προπαγάνδας και fake news του συστήματος, πρέπει τώρα να γίνει ακόμα πιο αποφασιστική δράση απέναντι στην εμπλοκή της χώρας στο μακελειό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: