Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ Η ΒΙΑ

... ΟΘΕΝ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΤΣΑΡΙΣΜΟΥ;

 .............

 

Ώστε τρομοκράτες κατά τους χλιμίτζουρες καθεστωτικούς δημοσιολόγους και δημοσιογράφους η Χαμάς, η απελευθερωτική δράση της οποίας δεν καταδικάστηκε από ουδένα αραβικό κράτος και ουδένα Άραβα. Και όχι μόνον.. Μα και άμεσα από τους δυτικούς λαούς που βγήκαν στους δρόμους της φωτιάς. 

 

Κατά συνέπεια τρομοκράτες και οι Έλληνες επαναστάτες των Ορλοφικών που ξεσηκώθηκαν πρώτοι ν' απελευθερώσουν την Πελοπόννησο, με την υποταγμένη στην Οθωμανική αυτοκρατορία συμμορία των Κοτζαμπάσηδων, τον Πατριάρχη και τον Παλαιών Πατρών Γερμανό να τους αφορίζουν. 

Και ήταν τρομοκράτες γιατί δια των όπλων που προκάλεσαν ποταμούς αίματος δημιούργησαν ανεξάρτητο ( ανεξάρτητο !!! λεμε και καμιά μαλακία με το συμπάθειο) κράτος.. 

Ως οι Έλληνες να είχαν πολλαπλές επιλογές και από βίτσιο ή σαδισμό αποτίναξαν τον Τουρκικό ζυγό εκ της σκλαβιάς του οποίου εξαιρείτο, η μετεξέλιξη των Βυζαντινών βασιβουζούκων σε κοτζαμπάσηδες --εισπράκτορες της Μεγάλης Πύλης-- και οι τραγόπαππες..

( διαβάστε παλιομαλάκες αστοιχείωτοι το εκτυπωμένο κρυφά στην Ιταλία και εν ονόματι "Ελληνική Νομαρχία" --του Ανωνύμου του Έλληνος-- πόνημα συγγραφείς του οποίου φέρονται οι πέντε της Φιλικής Εταιρίας, που δίχως ιστορική αιδώ στα σχολικά βιβλία αναφέρεται ως υποσημείωση σε κάποια σελίδα ) 

Τρομοκράτες οι της Φιλικής Εταιρίας Σκουφάς Ξάνθος Τσακάλοφ Κομιζόπουλος και Γαλάτης, (με τους τρεις μόνον να είναι γνωστοί), που υπό άκρα μυστικότητα, οργάνωσαν την δια της βίας επανάσταση των Ελλήνων. 

Αλλά για τους διαχρονικά δωσίλογους του γενητσαρισμού η βία είναι καταδικαστέα όθεν κι αν προέρχεται..

Δεν υπάρχουν σχόλια: