Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

ΑΠΟΙΚΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

 Ο νεκροθάφτης πρωθυπουργός επιμένει. Πολιτικές λαϊκής εξαθλίωσης --εν μέσω του αγωνιώδους επικοινωνιακού ορυμαγδού της δηλητηριώδους ουράς του, τα Media-- για την εξιλέωσή του. 


 

Δεν παρήλθε ούτε μήνας του κατάμουτρα μαύρου και ξεκίνησε την διασκέδαση των εντυπώσεων που αυτό προκάλεσε με την ταυτόχρονη υποβάθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης. «Τα Εξάρχεια και οι κάμερες, σημείωσε, είναι «κεντρικές πολιτικές επιλογές». Το ίδιο και η «διπλή ανάπλαση» στον Βοτανικό που από κοινού συναποτελούν ζητήματα «κεντρικής κρατικής αρμοδιότητας» και δεν τελούν υπό την αίρεση της όποιας δημοτικής αρχής..

Κι όλ' αυτά υπό την ευκρινή λογική  του μπορντελοσυντάγματος επί του οποίου αναφέρεται πλέον των τετρακοσίων φορών ο όρος "ανταγωνισμός" και ουδεμία εκείνος της κοινωνίας. Και το έκανε ο λακές για να δείξει προς κάθε ενδιαφερόμενο κοράκι των επενδύσεων της αρπαχτής, πως είναι ως του μυελού των οστών του συνδεμένος με το σχέδιο μετατροπής της Αθήνας σε αποικία ξενοδοχείων airbnb..

 Και το χειριστο: Σχεδιάζει άγρια καταστολή έναντι όσων ενίστανται στο περιπετειώδες για τον λαό σαφάρι του. Μα τούτα και άλλα πολλά, θα γίνουν υπό την θεατρική υποκρισία του σεμνά και ταπεινά. Όπως η επιβολή της αντιλαϊκής πολιτικής για την εφαρμογή της οποίας αναφέρθηκε σε σειρά νομοσχεδίων βαθέως «βαθέως μεταρρυθμιστικού προσήμου».

Ρε γελοίο υποκείμενο δεν είσαι τόσο σπουδαίος για να παριστάνεις τον μετριόφρονα..

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: