Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ

 ...ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ !! 

.............

 

Υπό τον κοινό παρανομαστή της ..ενότητας τάσσονται έντρομοι δύο πρώην "Δημαριτες" που αντιλαμβάνονται πως χάνεται η κουτάλα με τα ζουμιά.. Επρόκειτο πάντα για μια πολιτική συμμορία που δημόσια συμφωνούσαν σε ένα σύνθημα (αριστερά) αλλά που κανένας δεν πίστευε ατομικά.. Λεχρίτες..

...........


 

Στη γραμμή υπέρ της ενότητας κινούνται ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, τέως διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, και Στέργιος Καλπάκης, τέως εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος. 

Παρά το γεγονός ότι έμαθαν ότι αντικαθίστανται, αντίστοιχα, από τον Γιώργο Τσίπρα και τη Δώρα Αυγέρη, από τα μέσα ενημέρωσης, δηλώνουν παρόντες στην προσπάθεια το κόμμα να έχει νικηφόρα πορεία στο μέλλον. 

Με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εύχονται καλή επιτυχία στους αντικαταστάτες τους και υπόσχονται να τους στηρίξουν στο έργο τους. 

Προερχόμενοι και οι δύο από τη ΔΗΜΑΡ, (θυμάστε το γραφικό μόρφωμα του Κουβέλη και της Ρεπούση με τον συνωστισμό στη Σμύρνη;) υπήρξαν προσωπικές επιλογές του Αλέξη Τσίπρα στις θέσεις που τους ανατέθηκαν και είχαν παραμείνει σε αυτές και μετά την παραίτησή του από την ηγεσία του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: