Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΕΝΕΝΤΕΖ: Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΟΥΒΑΝΟΣ

 ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΦΡΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΧΑΒΟΥΖΑΣ ΝΑ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΌ ΧΟΡΟ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΜΕΤΑΒΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΝΤΕΣ. ΤΙ; ΠΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΛΟΓΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ !! ΗΞΕΡΕ Ο ΚΑΣΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΙΣΕ. 

........................ 


 

 Αναμενόμενη ήταν η δίωξη του Δημοκρατικού γερουσιαστή Νέας Υερσέης Μπομπ Μενέντεζ. Και το σκληρό κατηγορητήριο επίσης.  ήταν αναμενόμενη  Το σώμα ενόρκων, σύμφωνα με τα αποδεικτικά στοιχεία που του δόθηκαν, έκρινε ότι επιβάλεται η δίωξη του γερουσιαστή, της συζύγου του και τριών άλλων.Και τα στοιχεία προέκυψαν από την έφοδο του FBI στην οικία του γερουσιαστή. Τι περιμάζεψαν; Σύμφωνα με το κατηγορητήριο πλάκες χρυσού, και εκατονταδες χιλιάδες δολάρια

Ο εντοιχισμένος όμως θησαυρός πιστοποιεί και την απληστία του δεδομένου πως του ήταν γνωστό ότι οι αρχές σσχολούνταν μαζί του.. Πίστεψε όμως ο Αλαζόνας πως η κυβέρνηση των Δημοκρατικών θα του παρείχε ασυλία. Άλλαι όμως αι βουλαί Δικαιοσύνης και άλλαι του παραδόπιστου.

 Για την ακρίβεια ο Μενέντεζ είχε δικαστεί και προ έξη ετών με το ίδιο ακριβώς κατηγορητήριο αλλά υ υπόθεση δεν εκδικάστηκε, εξαιτίας ''δικαστικής δυσλειτουργίας''.

Κουβανικής καταγωγής, ως ακροδεξιός, είναι ο πολιτικός αληταράς υπέρμαχος του ''εμπάργκο πείνας'' κατά της Κούβας και του λαού της και η όσφρησή του να εντοπίζει σαν κυνηγετικός σκύλος το χρήμα ακαριαία.. '

Προς ώρας, ο Μενέντεζ, οδηγήθηκε σε παραίτηση από επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας, και μάλιστα από τον Δημοκρατικό επικεφαλή της πλειοψηφίας, γερουσιαστή Τσακ Σούμερ. Με τον Δημοκρατικό κυβερνήτη της Νέας Υερσέης να του ζητά να παραιτηθει και από Γερουσιαστής.

Μενέντεζ, Ομογένεια, Ελλάδα, Κύπρος
 

Με τον Ελληνισμό ασχολήθηκε όταν τον πλησίασαν Κύπριοι στις ΗΠΑ. Ακολούθησε -γιά χρόνια- οικονομική του υποστήριξη, βασικά από Κύπριους. Οι ίδιοι βοήθησαν οικονομικά και τον υιό Μενέντεζ να εκλεγεί βουλευτής, Νοέμβριο '22.Με τα ελληνικά τηλεοπτικά μπορντέλα των Παπαχελάδων να του φορούν φωτοστέφανο...

Από κοντά και ο γραφικός, δήθεν ''λομπίστας'' Ζεμενίδης, που κατά την αποκάλυψη της προσβεβλημένης ομογένειας, είχε προτείνει να κηρυχθεί φιλέλληνας κορυφής, ανώτερος και από τον Λόρδο Βύρωνα !!!

Το θλιβερό στην υπόθεση είναι (γράφεται στον ομογενειακό Τύπο, ότι από τα εξευτελισμένα ΜΜΕ στην Αθήνα (Παπαχελάς-Καθημερινή, iefimerida, ΒΗΜΑ, Πρώτο Θέμα, ΟΠΕΝ, ΣΚΑΙ, ΕΡΤ κ.ά.) υπερπροβάλλεται το απόπλυμα για ν αποκτήσει οικονομικές επιρροές στην κυβέρνηση Μητσοτάκη Από κοντά και ανταποκριτές στις ΗΠΑ, με πρώτον τον Μ. Ιγνατίου.

Πριν έναν μήνα (Αύγουστο 2023) ο γερουσιαστής έκανε διακοπές στην Ελλάδα και στην Κύπρο (οι αρχές ερευνούν πως πληρώθηκαν τα έξοδα). Τον τίμησαν ακόμα και πόλεις δίνοντας το όνομά του σε πλατείες. Στην Κύπρο τον βράβευσε και   γραφικός αρχιεπίσκοπος .

Τον δέχτηκε --όμοιος τον όμοιο-- και ο πρωθυπουργός Κυριακος Μητσοτάκης, μαζί είχαν και δείπνο (22 Αυγ. '23).

 Ο Ομογενειακός Τύπος γράφει:

Κι εδώ αρχίζουν τα ερωτήματα γιά τα χάλια του σάπιου, διεφθαρμένου ελληνικού κράτους. Η  υφυπουργός Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδόπουλου - στενή συνεργάτης του πρωθυπουργού, ως πρέσβειρα στην Ουάσιγκτον (τα τελευταία 4 χρόνια, ίσαμε τέλη Ιουνίου 2023), θα έπρεπε να γνωρίζει ότι οι αμερικάνικες ομοσπονδιακές αρχές ερευνούν (πάλι) γιά διαφθορά-χρηματισμό-- τον γερουσιαστή.

Πιστοποιώντας η υφυπουργός Εξωτερικών κ. Παπαδόπουλου, ότι, εκτός από χρήσιμη στην οικογένεια Μητσοτάκη είναι άχρηστη και ανεπαρκής γιά την Ελλάδα, αγνοούσε -ως πρέσβης- τι γίνεται στις ΗΠΑ και ΔΕΝ προστάτευσε τον πρωθυπουργό, παρασυρόμενη πιθανά και από τους... ''παπαχελάδες'' της εμμετικής παρπληροφόρησης και τον ψευτολομπίστα, με την... ''αγιοποίηση Μενέντεζ''.

Μόνο άσχετοι στις ΗΠΑ (με πρώτους τους ανταποκριτές αθηναϊκών ΜΜΕ) δεν έβλεπαν ότι η δίωξη Μενέντεζ είναι θέμα εβδομάδων ή ολίγων μηνών.

Οι πληροφορίες του ''Κ''είναι ότι οι αρχές ΗΠΑ, ερευνούν και ροή χρήματος προς τον γερουσιαστή από ξένες κυβερνήσεις άμεσα ή έμμεσα (Ελλάδα βασικά). 'Εχουν στοιχεία, τα οποία πιθανά να χρησιμοποιηθούν γιά ''να είναι χρήσιμα συνεργάσιμη'' μελλοντικά η ελληνική κυβέρνηση. Σε ότι αφορά χρηματοδότες του γeρουσιαστή -Κύπριους στις ΗΠΑ- καλύτερα ας μην αγγίξουμε το θέμα, ας ασχοληθεί το IRS (Φορολογική Υπηρεσία).

Σημ. 1: Το ''Μαξίμου'' 6 ημέρες πριν την συνάντηση Μητσοτάκη με Μενέντεζ τον Αύγουτο, ενημερώθηκε με email από ΗΠΑ, ότι είναι θέμα εβδομάδων η ποινική δίωξη του γερουσιαστή. Αδιαφόρησαν οι αργόσχολοι ''καραγκιόζηδες'' στο ''πρωθυπουργικό μέγαρο'' και εκτέθηκε ο ήδη εκτεθειμένος σε ηθική αυτουργία μια σειρά αδικημάτων και ποινικού περιεχομένου.. Σιγά μη στάξει η αγουρίδα μέλι..Και αν αποδειχτεί ότι η ελληνική κυβέρνηση έδωσε χρήματα άμεσα ή έμμεσα (βασικά) στον διαφθαρμένο γερουσιαστή, τότε θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα.

Επίλογος

 
Κι επειδή ως κομπλεξικοί άσχετοι νεοέλληνες, πάντα αποδίδουμε τα άσχημα σε ''ξένους δάκτυλους'' και ''σκευωρίες αντίπαλων'' (ποτέ δεν φταίμε ακόμα και όταν μας πιάνουν με την γίδα στην πλάτη ή την μίζα στην τσέπη), ας ξεκαθαρίσουμε ορισμένα γεγονότα.

H υπόθεση του εθισμένου στο χρήμα Δημοκρατικού γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ, ΔΕΝ έχει σχέση με Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρο κλπ. ΔΕΝ είναι ''πολιτική σκευωρία'' ή ''πολιτική δίωξη'' ή "συκοφαντική εκστρατεία" εις βάρος του, δημιουργηθείσα από την... Δημοκρατική κυβέρνηση Μπάϊντεν ή τους... πολιτικούς του αντίπαλους ή τον... Ερντογάν κλπ, όπως λέγει ο Μενέντεζ και τονίζουν γραφικοί 'Ελληνες ''δημοσιογράφοι / ανταποκριτές'' της διαχρονικής εμμετικής παραπληροφόρησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: