Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΩΣ ...ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ !!

 Θα μας τρελάνουν ή το κάνουν δωρεάν..«Ιστορικός» δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο Γεωργιάδης, κι ασυνείδητα και ως εκ τούτου: ακαριαία τον φαντάστηκα ως εφιάλτη πλάι στην φιγούρα του Κορδάτου για να τα δω όλα ανατριχιασμένος!! 


 

Τι ήθελε ν αποδείξει προβάλλοντας μια πλαστή ιδιότητα γιατί ως γνωστό αποφοίτησε ενός ιδιωτικού Αγγλικού κολλεγίου (από αυτά που στην αλλοδαπή μοιράζουν πτυχία ως χαρτοπόλεμο) που και αυτό το πτυχίο ωστόσο, φέρεται να του ανακλήθηκε; 

Πως ο κομμουνισμός έχει συντριβεί τοσο στην Κίνα όσο και το Βιετνάμ παραλείποντας πως και στις δύο χώρες το κομμουνιστικό κόμμα κυβερνά ανεξαρτήτως της πολιτικής που εφαρμόζει.. 

Σε προσωπικο επίπεδο έχω κατ' επανάληψη δηλώσει πως ειμαι βαθιά σοσιαλιστής (όχι σοσιαλδημοκράτης) αλλά ποτέ μα ποτέ αντικομμουνιστής, έτσι ώστε η εμπάθειά μου να με οδηγεί στην εκστόμιση σειράς βδελυγμάτων. 

Όπως εκείνο το αλησμόνητο των αναστοχαστών του τέλους της ιστορίας!! Και μπορεί αυτό να μην ήρθε αλλά το δικό του αν ξυπνήσουν οι δεξιοί το βλέπω λίαν συντόμως.


Δεν υπάρχουν σχόλια: