Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΣΚΛΑΒΙΑ

 

Ματαιοπονούμε υποστηρίζουν δόλια ή αφελώς κάποιοι.. Επειδή είναι η γενιά μας η ένοχος αυτής της πολιτικής και πολιτειακής καταστροφής. 

Που προέκυψε από τις ελίτ του οικονομικού φασισμού και το Χόλυγουντ. Για να κλείσουμε μάτια και αυτιά στις αγωνιώδεις προειδοποιήσεις του Μπρεχτ. 

«Πώς να μην χαιρόμαστε ευκαιριακά γιατί η σκύλα που τον γέννησε βρίσκεται πάλι σε οργασμό» 


 

Μα εμείς στη δικαιολογημένη θεία μανία μας να οπλίσουμε τους απογόνους μας με ατομικά εφόδια ζωής στρέψαμε την πλάτη στο «εμείς». Υποτασσόμενοι στο «εγώ» των ..αυτοδημιούργητων που είναι ένας αστικός μύθος. 

Ακούω σήμερα πλείστους όσους γνωστούς και μη εξαιρετέους να σπαράσσουν ως μοιρολογίστρες επί του λαϊκού πτώματος που : 

Είτε δια της παραλείψεως είτε δια της συνέργειάς τους κατέληξε. Και κόντρα σε κάθε κανόνα του κληρονομικού δικαίου μεταφέραμε τις συνέπειες στους απογόνους μας. 

Που τους αφήσαμε έκθετους σε μια κοινωνική διαστροφή με το ανθρώπινο μυαλό να είναι πεπερασμένο στην αφομοίωσή της. 

Παρά ταύτα μας επιβλήθηκε από το παγκοσμιοποιημένο κτήνος.. Δια μέσου των ελεγχόμενων, ως το τελευταίο τους κύτταρο, ΜΜΕ. 

Παραδώσαμε αμελητί τα παιδιά μας σε θολές διακηρύξεις του τύπου: 

Κρατάτε αποστάσεις ασφαλείας εκ της πολιτικής, για να την εγκαταλείψουμε στους αστούς πολιτικούς δίχως να συγκρουστούμε μετωπικα μαζί τους. 

Εύκολα έτσι μας προώθησαν στην στάνη της εξαφάνισης του ελεύθερου χρόνου γιατί η 24ωρη εργασια της ευέλικτης καριέρας απελευθερώνει. 

Ή στους γάμους των ομοφυλοφίλων που θα υποκαθιστούσαν την περίκλειστη φαμίλια. 

Για να καταστούν τα παιδιά μας το «εποικοδόμημα» του καπιταλισμού των Αγορών και της ηλεκτρονικής διαχείρισης ενός ακαθόριστου πλούτου «από χαρτί και πλαστικοποίηση». 

Σήμερα στη μια δουλειά («δια βίου μάθηση»…) – αύριο στην άλλη, σήμερα στη μια «χώρα» – μεθαύριο σε μια άλλη, πολύγλωσσος, ουδέτερος, τουριστικός, καταναλωτικός, διαδικτυακός, ρευστός, χωρίς δεσμεύσεις. 

Για να μεσουρανεί επικοινωνιακά ο νεοταξικός μεσαιοταξίτης των δήθεν προοδευτικών ιδεών.. Πάψτε τον κοπετό και μην ενταφιάζετε την ανθρώπινη αγωνία σας. 

Καλέστε τα παιδιά σας και απομυθοποιείστε τα ψευδοχειραφετικά κλισέ της παρούσης ολιγαρχικής εποχής παραλληλίζοντάς τα με τον κοινωνικό ερειπιώνα.. Διαφορετικά τα καταδικάζουμε στη δια βίου σκλαβιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: