Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

H ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 

Κίνδυνος προ των πυλών. Το Βίλιους ήταν αποκαλυπτικό. Ως προς τι; Ότι το τυρί το είδαμε τη φάκα όχι.. 

Στην πλήρη υποταγή υπό τον Νατοϊκό λύκο αναφέρομαι. Εκεί όπου ο Ερντογάν αλώνιζε με τον Μητσοτάκη στο ημίφως ως φτωχό συγγενή. Που παρακολουθεί τον αρχηγό του Τουρκικού κράτους ν’ αρπάζει ότι και όσα ήθελε και ο ολίγιστος των Ελλήνων απλώς χειραψίες. 


 

Και στην ουρά τα Μίντια των κόπρων να βελάζουν για την πτωχευμένη Τουρκία που επιπλέον απειλείται και με κυρώσεις. Που όμως δεν ήρθαν ποτέ. Επειδή η Τουρκία δεν είναι προτεκτοράτο κανενός. 

 Για τα F35 επί παραδείγματι. 

Ο γηγενής λακές του Δυτικού κόσμου, υπέγραψε πως όταν και αν πάρουμε αυτό το άκρως επιθετικό όπλο – κατά συνέπεια ουδεμία σχέση έχει με την εθνική άμυνα— δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ κατά συμμάχου χώρας!! 

Υποθέτω πως έξυπνοι αναγνώστες είστε δεν χρήζετε εξηγήσεων, αλλά θα το κάνω γιατί δεν έχω συνολική εικόνα του νοητικού επιπέδου ενός εκάστου εξ υμών. 

Δεν θα χρησιμοποιηθούν φυσικά ούτε κατά της Τουρκίας, που κατέχει τη μισή Κύπρο και απειλεί ευθέως και ευθαρσώς τα νησιά του Αιγαίου. Κυνική εξίσωση του θύτη με το θύμα..

Αντιθέτως και σύμφωνα με το περιέχον του περιεχομένου της σύναξης της αγέλης των λύκων, ο στόχος είναι η Ρωσία και στο βάθος ο Κινέζικος κήπος !!Κάτι σαν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος παγκόσμιου πολέμου!! Μ' εμάς στην ζώνη πυρός..

Εκτός αυτού όλο το λογισμικό του συγκεκριμένου μαχητικού ελέγχεται απολύτως από τις κατασκευάστριες εταιρίες (αμερικανικές) που: 

Αφαιρούν την πτητική και βαλιστική του ικανότητα όπου και όποτε γουστάρουν. Κάτι που οι Ισραηλινοί το άλλαξαν ακαριαία και οι Νορβηγοί εξοργισμένοι όταν το ανακάλυψαν. 

Νατοϊκές είναι. Δούλες ή αποικίες χρέους όχι. 

Πρόκειται για την ειδοποιό διαφορά μεταξύ ενός τσάτσου που εξυπηρετεί τις μεσιτίες της μειοδοτικής άρχουσας ταξης του, κι ενός απελεύθερου που έστω κρατά για την τιμή των όπλων την δυνατότητα της διαπραγμάτευσης. Και το κάνουν δίχως ν’ απειλούνται από την δαμόκλεια σπάθη ενός Σουλτάνου εκ των Πάρθιων Ορέων. 

Κατέστη έτσι μονόδρομος η υποταγή μας στο Νατοϊκό μπλοκ, που διαχρονικά και με πλείστες όσες μορφές, έχει προκαλέσει στον λαό μας, ποταμούς αίματος. Κι αυτό είναι η δραματική αλήθεια που ελλοχεύει πίσω από την φράση «η σωστή πλευρά της ιστορίας» και που επιμελώς αποκρύπτεται. ,

Κυρίως γιατί η ουρά της παραπέμπει στον άλλο μονόδρομο. Αυτόν του ρίσκου μιας ένοπλης απελευθέρωσης που αν κρίνω και από τις τελευταίες εκλογές, ο όχλος επιλέγει αυτοκαταστροφικά την απάθεια.. Με τις επιλογές να είναι δύο: 

Ή θα πεθάνει από Τούρκικο γιαταγάνι ή από Ευρωπαϊκό φασιστικό σουγιά όπως ο Κουτσουρής και ο Φύσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: